STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition 1999pcs férfi karóra vélemények

Fedezze fel a STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limitált kiadását, melyből mindössze 1999 darab készült!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 egy limitált kiadású óra, melyből csak 1999 darab készült. A STERNGLAS híres a letisztult design-ja és a kiváló minőségű anyagok használatairól, melyek egyedivé teszik az óráikat. Az Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 állítólagosan a Bauhaus művészeti stílus ikonikus elemeire épít, és modern megjelenésű, elegáns kiegészítő lehet bárki számára. A cikkben bemutatjuk, mi teszi ezt az órát különlegessé, és melyek a főbb technikai jellemzői.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

STERNGLAS

Kollekció

Naos Edition Bauhaus III

Modell S01-NAB15-EB09
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 45 g

STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition 1999pcs

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-20,5 cm
Szíj szélessége 20-18 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 38 mm
Vastagság 6 mm

Csomagolás

  • eredeti STERNGLAS csomagolás
  • hivatalos garancia

STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition 1999pcs

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Limitált edíció
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09

STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Korlátozott Kiadás 1999 db

A STERNGLAS egy népszerű német óramárka, amely a minimalista design és a kiváló minőségű anyagok felhasználásával hódította meg az óravásárlók szívét. A Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 modell egy luxusóra, amely korlátozott kiadásban készült, mindössze 1999 darabban.

Főbb jellemzők:

  • Korlátozott kiadás: 1999 db
  • Kiváló minőségű anyagok
  • Minimál design
  • Automata szerkezet
  • Karcálló zafírüveg

A STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 óra egy igazi stílusikon, amelyet a bauhaus stílus inspirált a tervezők. Az automata szerkezet precíz időmérésről gondoskodik, míg a karcálló zafírüveg védi az óra esztétikáját.

Ha szeretnéd beszerezni ezt a kivételes órát, ne habozz sokáig! Csak korlátozott mennyiségben kapható, és hamarosan el fog fogyni a készlet.

Ha további részleteket szeretnél tudni a STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 óráról, keresd fel a The New York Times cikkét itt.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Milyen különleges funkciókkal rendelkezik a STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition 1999 db-os változata?

A STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition modelljének különlegessége, hogy csak 1999 darab készült belőle, ezáltal egyedi és limitált darab. Emellett a klasszikus Bauhaus stílus mellett rendelkezik a márka saját, modern design elemekkel is.

Mikor és hol érhető el a STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition?

A STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 Limited Edition 1999 darabos kiadása elérhető a márka hivatalos webshopjában, valamint kiválasztott ékszerüzletekben. Különleges ajándékként vagy saját kollekcióként is megvásárolható. Készlet erejéig érdemes minél hamarabb lecsapni rá!

karora

➡️ EZT AKAROM !

– Az STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 egy limitált kiadású tárcsás karóra, melyből összesen 1999 darab készült
– A karóra stílusát a Bauhaus művészeti mozgalom inspirálja, minimalista designnal és letisztult formákkal
– Az óra tokja rozsdamentes acélból készült, fekete PVD-bevonattal, mely elegáns megjelenést kölcsönöz neki
– Az üveglap zafírkristályból készült, mely nagyfokú kopásállóságot biztosít
– A karórát automatikus mechanikus szerkezet működteti, mely precíz időmérésre képes
– Az óra számlapja fekete színű, fehér mutatókkal és indexekkel, melyek könnyű leolvasást tesznek lehetővé
– Az STERNGLAS Naos Edition Bauhaus III S01-NAB15-EB09 karóra egy elegáns és stílusos kiegészítő minden modern férfinak.

Férfi karóra