STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 Limited Edition 1999pcs férfi karóra vélemények

STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 korlátozott kiadású 1999 db-os darabszámmal. Exkluzív és egyedi kialakítás.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 korlátozott kiadású óra 1999 darabos szériában kerül forgalomba. Ez a különleges kiadás a márka népszerű Neuwerk vonalának új tagja, amely a Hamburg város stílusának és eleganciájának hódol. Az óra egyedülálló tervezése és pontos működése mellett a csodálatos minőség és a letisztult stílus jellemzi. Ez az óra a tökéletes választás azok számára, akik szeretik magukat kiemelkedő és minőségi kiegészítőkkel kifejezni.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

STERNGLAS

Kollekció

Hamburg

Modell S02-HHN11-FI01
Garancia 2 év
Szín

sárga

Táplálás automata
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 77 g

STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 Limited Edition 1999pcs

Szíj

Anyag textil
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-23,5 cm
Szíj szélessége 20 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 12 mm

Csomagolás

  • eredeti STERNGLAS csomagolás
  • hivatalos garancia

STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 Limited Edition 1999pcs

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Limitált edíció
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: automata

Az automata karórákat mechanikus szerkezet hajtja. A feltekert rugó fokozatos kiengedésének elvén működnek. Viselés közben a kar természetes mozgásából származó energia a rotoron keresztül áthelyeződik a feltekerő rendszerbe, amely automatikusan felhúzza a rugót. Ezek az órák a konstrukciójuktól és a rugó hosszától függően egy felhúzásra különböző hosszú ideig képesek működni. A járástartalék általában 24 és 48 óra között mozog.

Óraszíj anyaga: textil

Az óraszíj textilből készül. Könnyű és jól alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 Limited Edition 1999pcs | Blog

Az STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 korlátozott kiadása 1999 darabban

Bemutatás

Az STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 óra egyedi tervezéssel rendelkező korlátozott darabszámban készült márka kiváló minőségű órák számára. Ez az egyedi darab a 1999 darabos limitált kiadású kollekció része, amelyből egyetlen darabot sem fogsz szeretetre méltó Vintage designjával egyedülállóvá teszi.

Tulajdonságok

A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 óra lenyűgöző bőrszíjjal és rozsdamentes acél tokkal rendelkezik. A japán automatikus mozgásnak köszönhetően pontos időtartamot biztosít, és 20 bar vízállóssággal bír, így a mindennapi életben is viselhető.

Korlátozott kiadás

Ennek a kollekciónak csak 1999 darabja készült, tehát rendkívül különleges és ritka óra. Azon szerencsések közé tartozhatsz, akik az ebben a limitált kiadásban megvásárolják ezt a mesés órát.

Stílusos és időtálló

Az STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 óra időtálló és egyedi stílusával egyaránt kiemelkedik. A kifinomult megjelenésnek köszönhetően tökéletesen illik minden alkalomhoz és öltözethez. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, ez az óra a megfelelő választás.

Végső gondolatok

Az STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 korlátozott kiadása 1999 darabban tökéletes óra a minőség és elegancia kedvelőinek. Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy valóban különleges és egyedi darabot viselhess a csuklódon.

További információkhoz látogass el ide.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
Sternglas Hamburg Edition Neuwerk FAQs

Milyen anyagból készült a STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01?

A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 órája rozsdamentes acélból készült.

Mekkora a STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 limitált kiadásának példányszáma?

A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 limitált kiadásának példányszáma 1999 darab.

Milyen tartozékokat tartalmaz a STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01?

A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 óra összeszerelési eszközöket, tartalék szíjat és egy garanciajegyet tartalmaz.

Van-e vízálló és mennyi a maximális merülési mélysége?

Igen, a STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 óra vízálló és 50 méterig merülésálló.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A STERNGLAS Hamburg Edition Neuwerk S02-HHN11-FI01 egy limitált kiadású óra.
– A termék 1999 példányban készült.
– Az óra a Neuwerk kollekció része, amelyet a STERNGLAS hamburgi márka tervezett.
– A Hamburg Edition óra bemutatja az eleganciát és a minimalista stílust.
– Az óra fehér számlappal és rozsdamentes acélból készült tokkal rendelkezik.
– A limitált kiadás egyedülálló és gyűjtői darab lehet.

Férfi karóra