HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN férfi karóra vélemények

A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN elegáns kiegészítőként is szolgál, maximum 130 karakterben.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN új, stílusos kiegészítőként mutatkozik be a divat és technológia világában. Ez a fekete színű, fluor-elaszomer szíj nemcsak elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a Huawei Watch 4-nek, hanem strapabíró anyagból készül, így ideális választás a mindennapi használat során is. Az 55020AMN szíj a részletekben is ügyel az esztétikára, fashion-forward látványt nyújtva a viselőjének. A Huawei Watch 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN mindkét nem számára tökéletes választás lehet, és ideális a mindennapi funkcionális és stílusos megjelenés eléréséhez.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

HUAWEI

Kollekció

HUAWEI WATCH 4

Modell 55020AMN
Garancia 2 év
Szín

fekete

Vízálloság 50M/5ATM
Üveg ásványi
Sport üzemmód > 100
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 466×466 px
Kijelző érintőképernyő / LTPO AMOLED
Akkumulátor kapacitás 530 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 3-4
Belső tároló 2 GB
Támogatott műholdas rendszerek GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Rendeltetés

férfi

Típus smart

HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 46,2 mm
Vastagság 10,9 mm

Csomagolás

  • eredeti HUAWEI csomagolás
  • hivatalos garancia

HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN

Funkciók

eSIM kártya, GPS navigáció, Kaloriméter, , Lépésszámláló, EKG mérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Edzés elemzések, Edzés funkciók
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

eSIM kártya

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

EKG mérés

Ellenőrizze, hogyan működik a szíve. Az EKG funkció az optikai érzékelő és egy elektrokardiogram kombinációját használja. A mérési folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe. A rögzített pulzusszámot tartalmazó grafikont a csatlakoztatott okostelefonon tekintheti meg.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
HUAWEI WATCH 4 Fekete Fluoropolimer Szíj 55020AMN

HUAWEI WATCH 4 Fekete Fluoropolimer Szíj 55020AMN

A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN egy stílusos, kényelmes és sokoldalú szíj, amely tökéletes kiegészítője lehet a HUAWEI WATCH 4 okosóráknak. A fluoropolimer anyagból készült szíj kiváló minőségű, és hosszú távon is tartós megoldást biztosít az óra kényelmes viseléséhez.

Tökéletes stílus és kényelem

Az óraszíj fontos szerepet játszik az óra kényelmében és stílusában. A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN elegáns fekete színe és modern kialakítása könnyedén illeszkedik mindennapi öltözékünkbe. A fluoropolimer anyag speciális tulajdonságai lehetővé teszik az egyedi kényelmet, hiszen a szíj rugalmas, könnyű és bőrbarát.

Tökéletes kombináció a HUAWEI WATCH 4-gyel

Az óraszíj megválasztása nagyon fontos a megfelelő illeszkedés és kényelem szempontjából. A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN speciálisan a HUAWEI WATCH 4-gyel való tökéletes összhangra tervezett. Az egyedülálló csatlakoztatási mechanizmusnak köszönhetően a szíj könnyen cserélhető, így könnyedén alakíthatjuk az óra megjelenését és stílusát.

A HUAWEI minősége és tartóssága

A HUAWEI márkanév szinonimája a minőségnek és a tartósságnak. A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN nemcsak egy divatos kiegészítő, hanem egy erős és időtálló szíj is. Nem kell aggódnunk az óra megbízhatósága miatt, hiszen a HUAWEI prémium minőséget és teljesítményt kínál ügyfeleinek.

Navigálj az amerikai weben

Ha szeretnél még többet megtudni a HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN-ról, látogass el az alábbi linkre, ahol részletes információkat találsz a termékről és más hasznos tartalmakat az okosórák világáról:
Link az amerikai weboldalra


karorak

➡️ EZT AKAROM !

GYIK – HUAWEI WATCH 4 Black Fluorelasztoomer szíj 55020AMN

Általános információk

Ebben a szakaszban gyakran ismételt kérdésekre adunk választ a HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN termékről.

Milyen anyagból készült a szíj?

A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN szíj fluorelasztomer anyagból készült, amely tartós és kényelmes viseletet biztosít.

Milyen színben érhető el a szíj?

Az 55020AMN modell fekete színben érhető el, amely elegáns és sokoldalú megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Megfelelő-e a szíj minden méretű csuklóra?

Igen, a HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN szíj állítható hosszúsággal rendelkezik, így megfelelő minden méretű csuklónak.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A HUAWEI WATCH 4 Black Fluoroelastomer Strap 55020AMN egy fekete szilikon óraszíjat kínál a HUAWEI WATCH 4 smart óra számára.
– A szíj kényelmes és strapabíró anyagból készült, így ideális választás mindennapi használatra.
– A fekete színű szíj stílusos és szemrevaló megjelenést biztosít az órának.
– Könnyen csatlakoztatható a HUAWEI WATCH 4-hez, és biztonságosan rögzül.
– Az óraszíj hossza állítható, így biztosítva a testreszabhatóságot és a tökéletes illeszkedést mindenki számára.

Férfi karóra