CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER COLOR férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK GA-2100SB-1AER – arany és ezüst színű klasszikus kivitelben.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER arany és ezüst színű óra egy lenyűgöző újdonság a CASIO G-SHOCK kollekcióban. Az óra különleges tervezése és strapabíró kialakítása miatt a legkedveltebb választás azok számára, akik stílusos és megbízható karórát keresnek. Az arany és ezüst színű külső tovább fokozza az óra eleganciáját és exkluzivitását. A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER minden fontos funkcióval rendelkezik, amire szüksége lehet, például vízállóság, világidő, stopperóra és ébresztő. Így bárhol és bármikor biztos lehet abban, hogy megbízható karórát visel. Ne habozzon és ismerje meg Ön is a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER órát, amely tökéletes választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra egyaránt.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GA-2100SB-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete / ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 51 g

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER COLOR

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-22,5 cm
Szíj szélessége 25-18 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag karbon / műanyag
Forma kerek
Átmérő 45,4 mm
Vastagság 11,8 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER COLOR

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER – ARANY ÉS EZÜST SZÍNEK

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER – ARANY ÉS EZÜST SZÍNEK

A CASIO bemutatja a G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER arany és ezüst színű órát

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER arany és ezüst színű óra a G-SHOCK legújabb tagja, ami lenyűgöző megjelenéssel és fejlett funkciókkal rendelkezik. Ez az óra teljesen új szintre emeli a G-SHOCK készülékek eleganciáját, miközben megtartja a márka híres tartósságát és megbízhatóságát.

Fém burkolat és páratlan stílus

A GA-2100SB-1AER óra arany és ezüst színekben pompázik, amelyek eleganciát és stílust sugároznak. A fém burkolat magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az ütéseknek és a karcolásoknak. Az óra ergonomikus kialakítása és könnyű súlya kényelmet nyújt a viselőnek egész nap. Az analóg és digitális kijelző harmonikus összhangban van, hogy egyszerre klasszikus és modern megjelenést biztosítson. Tökéletes választás mindennapi viselésre vagy különleges alkalmakra.

Fejlett funkciók és megbízhatóság

A GA-2100SB-1AER óra nemcsak látványos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, hanem számos fejlett funkcióval is rendelkezik. Az óra 200 méterig vízálló, így lehetővé teszi azt, hogy akár vízi sportok közben is viselhető legyen. A beépített világítás lehetővé teszi az idő leolvasását sötét környezetben is. Továbbá, az óra rendelkezik stopper, alarm és időzítő funkciókkal is. Mindezeken felül, a G-SHOCK órák híresek a pontos időmérésükkel és a hosszú élettartammal.

Az óra megrendelése és további információk

Ha szeretnéd megszerezni a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER arany és ezüst színű órát, látogasd meg a CASIO hivatalos weboldalát vagy bármely megbízható óraüzletet. Ez az óra egy igazi stílusszimbólum, amely elnyeri a tetszésedet, legyen szó akár sportos, akár elegáns megjelenésről. Az ötvözött arany és ezüst színek látványa minden tekintetet magára vonz, míg a kiváló minőségű anyagok és fejlett funkciók lehetővé teszik az óra sokoldalú használatát.

Ha további információra vagy véleményekre lennél kíváncsi a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER órával kapcsolatban, nézd meg ezt a linket, ahol az óra további jellemzőiről és számos más felhasználói véleményről olvashatsz.


karorak

➡️ EZT AKAROM !CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER COLOR – GYIK

Mik az óra fő jellemzői?

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER óra kiváló minőségű, strapabíró konstrukciójú, és jellegzetes G-SHOCK designnal rendelkezik. Két színben kapható: arany és ezüst.

Milyen funkciókkal rendelkezik az óra?

Az óra számos funkcióval rendelkezik, például:

  • Dátum és idő kijelzése
  • Ketyegő szekundum mutató
  • LED háttérvilágítás
  • Stopperóra
  • Ébresztőóra
  • Ketten irányban forgatható külső keret

Mekkora az óra vízállósága?

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER óra vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, és 200 méterig ellenáll a víznek. Így használható úszáshoz és búvárkodáshoz is.

Mit tartalmaz az óra csomagja?

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER GOLD AND SILVER óra csomagja tartalmazza az órát, a használati útmutatót és a garanciajegyet.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100SB-1AER arany és ezüst színű óra kiemelkedő teljesítményt és strapabírást nyújt
– A karóra különleges dizájnnal rendelkezik, amely arany és ezüst színeket kombinál
– Az óra kerek, analóg és digitális kijelzővel rendelkezik, amelyek könnyű olvashatóságot biztosítanak
– A G-CLASSIC GA-2100SB-1AER ellenáll a víznek és a rázkódásoknak, így ideális választás sportoláshoz és kültéri tevékenységekhez
– Az óra funkciói között szerepelnek az idő, dátum, ébresztőóra, időzítő és stopperóra funkciók
– Rendelkezik továbbá LED világítással, amely segít az olvasásban rossz fényviszonyok között is
– Az óra prémium minőségű anyagokból készült, tartós kialakítással, hogy hosszú éveken át használható legyen

Férfi karóra