CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L férfi karóra vélemények

Cikk bevezetője a CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L-okról: Stílusos óra, a maximum 130 karakter meghaladása nélkül.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Ez a cikk az CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L nevű óra bemutatására összpontosít, amely a CITIZEN híres Platform Chrono kollekciójának része. Az CA0690-88L egy stílusos és funkcionális karóra, amely magas minőségű anyagokból és precíz japán mozgással készült. Az óra elegáns kék számlapja és rozsdamentes acél tokja kiemeli az öltözete stílusát. Emellett számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például a kronográf, dátumkijelző és az akár 200 méterig vízálló kivitel. Az CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L ideális választás azok számára, akik szeretik kombinálni a divatot a funkcionalitással egy kifinomult, megbízható órán.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CITIZEN

Kollekció

ECO DRIVE

Modell CA0690-88L
Garancia 5 év
Szín

kék / ezüst

Táplálás napelemes (ECO DRIVE)
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 157 g

CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár
Szíj szélessége 22 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 44 mm
Vastagság 13 mm

Csomagolás

  • eredeti CITIZEN csomagolás
  • hivatalos garancia

CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L

Funkciók

24-órás számlap, Dátum – a hónap napja, Stopper 1/1 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: napelemes (ECO DRIVE)

Az Eco Drive a CITIZEN karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

24-órás számlap

A segédszámlap 24-órás formátumban mutatja az időt. Például: a fő mutató 3 órát mutat és a segédszámlap a 15-re, ez azt jelenti, hogy délután 3 óra van.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Stopper 1/1 másodperc – 60 perc

Mérés 1/1 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 60 perc.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: zsanérzár

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. Egyszerű és megbízható felcsatolási módszerről van szó. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !


CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L

CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L

Mágneses vonzás

A CITIZEN Chrono CA0690-88L karóra kifinomult eleganciával és precizitással mágnesesen vonzza a tekinteteket. Ez a stílusos modern kiegészítő egy igazi műalkotás a csuklón.

Tökéletes pontosság

Az óraművet egyedülállóan precíz japán technológia hajtja, hogy minden másodpercben tökéletes pontossággal ábrázolja az időt. Bármilyen alkalomra, mindig megbízhatóan mutatja az időt az elegáns, kör alakú tárcsán.

Könnyed funkcionalitás

A Chrono CA0690-88L ötvözi a klasszikus karóra eleganciáját a modern funkciókkal. A kronográf funkcióval kényelmesen mérhetjük az időt, és a stopperóra segítségével precízen rögzíthetjük a múlt pillanatait.

Tartósság és vízállóság

Ez az elegáns karóra rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosít. Emellett ellenáll a víz nyomásának, így akár úszás közben is viselhető.

Stílusos kiegészítő a mindennapokhoz

A CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L karóra tökéletes választás a mindennapi viselethez és különleges alkalmakra egyaránt. Az elegáns kék számlap és az ezüst színű szerkezet tökéletes harmóniában van, és bármilyen öltözékkel remekül kombinálható.

Ha további információra van szükséged a CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L karórával kapcsolatban, látogass el az egyik amerikai weboldalunkra, ahol olvashatsz még több részletet és értékelést a termékről.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Gyakran ismételt kérdések a CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L-ről

Az óra kinézete és funkciói


Az óra karbantartása és tisztítása


Az óra vízállósága és ütésállósága


Az óra energiaforrása és üzemidő


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CITIZEN Platform Chrono CA0690-88L egy elegáns megjelenésű karóra
– Könnyű és kényelmes viselet, nem nyomja a csuklót
– Az óra magában foglalja a kronográf funkciót, amely lehetővé teszi az időmérési és stopper funkciókat
– A kék színű számlap és a rozsdamentes acél szíj stílusos megjelenést biztosít
– Az óra rendelkezik dátumkijelzővel is, ami praktikus lehetőséget nyújt a mindennapi használatban
– Kiváló minőségű japán gyártmány, megbízható és pontos időmérési lehetőséget nyújt
– A CITIZEN egy elismert és megbízható márka a karórák terén
– Ideális választás férfiak számára, akik szeretik a stílusos és funkcionális órákat

Férfi karóra


Az akciók, amikre vártál: Citizen karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ