CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF Női karóra vélemények

Ismerje meg a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF retro órát, amely stílust és funkcionalitást kínál egyszerre! Tekintse meg részletes áttekintésünket!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF egy stílusos és funkcionális karóra, amely visszarepít bennünket az 1980-as évek divatjába. Ez a modern kori retró óra rendkívül népszerű a fiatalok körében, akik szeretik a vintage stílust vegyíteni a modern technológiával. Ismerd meg ebben a cikkben ennek az ikonikus órának az előnyeit és stílusát!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

VINTAGE

Modell LA700WE-7AEF
Garancia 2 év
Szín

ezüst

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg akril
Rendeltetés

női

Típus digitális
Súly 32 g

CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa mesh típusú felcsatolás
Méret 14-20 cm
Szíj szélessége 13-10 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag műanyag
Forma kerek
Átmérő 26,3 mm
Vastagság 7,9 mm

Csomagolás

  • eredeti CASIO csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF

Funkciók

időzítő, Napi riasztás, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/10 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

időzítő

Az óra visszaszámol a megadott időtől egészen a nulláig. Ha eléri a nullát, az óra csipog.

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/10 másodperc – 60 perc

Mérés 1/10 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 60 perc.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: akril

Az üveg műanyagból (akrilból) készül. Fő előnye a magas rugalmasság, és ezért jobban ellenáll a törésnek. Hátránya pedig a karcolásokra és kopásokra való nagyobb hajlam.

Csatolás típusa: mesh típusú felcsatolás

A mesh szíjaknál alkalmazott csatolás. Az elve az óraszíj egyik részének a másikba való felfogatásán, és biztosításán alapul.

➡️ EZT AKAROM !
CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF Blog Post

Mi teszi egyedülivá a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF-et?

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF egy olyan retro stílusú, digitális karóra, amely megtestesíti a modern és klasszikus design tökéletes egyensúlyát. Az emblematikus CASIO dizájn mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ez a karóra kiemelkedjen a konkurenciából. A legfontosabb tulajdonságok közé tartozik az ébresztőóra, az időzóna beállítás és a vízállóság, amelyek mind hozzájárulnak a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF kiemelkedő teljesítményéhez.

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF stílusos és kifinomult

A karóra dizájnja kifinomult, stilizált és elegáns. Az ezüst színű szíj és tok tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és a kerek, digitális kijelző modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF-nek. A karóra tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének stílusosan megjelenni.

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF technológiai jellemzői

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF-et olyan modern technológiai funkciók teszik egyedivé, mint például az ébresztőóra, időzóna beállítás és a vízállóság. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a karóra kiemelkedjen a többi hasonló termék közül.

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF továbbá 10 évre készült elemekkel, így hosszú időn keresztül szolgálhatja viselőjét anélkül, hogy aggódni kellene az elemcseré miatt.

Ha további részleteket szeretne olvasni a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF technikai jellemzőiről, kérjük, látogasson el a CASIO hivatalos oldalára.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF FAQ

GYIK a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF-ről

Milyen funkciók vannak a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF órában?

A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF óra számos hasznos funkcióval rendelkezik, például időjárás előrejelzés, világóra, ébresztő, stopper és időzítő.

Hogyan lehet beállítani az ébresztőt a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF órán?

Az ébresztő beállítása egyszerű a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF órán. Nyomd meg az “Adjust” gombot, majd válaszd ki az ébresztőóra ikont. Ezt követően állítsd be az időt és nyomd meg újra az “Adjust” gombot a mentéshez.

Hogyan lehet megváltoztatni az időformátumot a CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF-nél?

Az időformátum megváltoztatásához nyomd meg az “Adjust” gombot az óra kijelzőjének bekapcsolásához, majd nyomd meg újra az “Adjust” gombot az időformátum váltásához (24 órás vagy 12 órás). Végül nyomd meg a “Mode” gombot a mentéshez.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF egy klasszikus stílusú digitális óra, amely modern funkciókat kínál
– Ez az óra ezüst színű rozsdamentes acélból készült, és egy egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének
– A nap, dátum és idő kijelzése mellett ez az óra rendelkezik világító funkcióval is, így könnyen leolvasható még sötét környezetben is
– A CASIO VINTAGE LA700WE-7AEF strapabíró kivitele és hosszú elem élettartama teszi ideálisvá mindennapos viseletre
– Ez az óra ideális választás azoknak, akik szeretik a hagyományos stílust, de nem szeretnék lemondani a modern funkciókról

Női karóra