CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED Női karóra vélemények

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED az eredeti G-Shock órák legújabb modellje, amely az elegancia és a tartósság tökéletes kombinációját kínálja.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED egy prémium minőségű óra, amely a CASIO híres G-SHOCK sorozatának része. Ez a modell a modern és elegáns megjelenést ötvözi a G-SHOCK órák hírnevével és strapabíróságával. Az óra rozsdamentes acél borítással rendelkezik, amely nem csak esztétikus, de védelmet is nyújt a mindennapi ütések és rázkódások ellen. A GM-S2100GB-1AER emellett számos értékes funkciót kínál, mint például időzóna beállítás, világidő, stopperóra és vízállóság. Ez a Casio óra ideális választás azoknak, akik stílusos megjelenést és megbízhatóságot keresnek egy órában.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GM-S2100GB-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete / arany

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

női

Típus digitális / analóg
Súly 55 g

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-21 cm
Szíj szélessége 22-17 mm

Tok

Tok színe arany árnyalat
Anyag műanyag / nemesacél
Forma kerek
Átmérő 40,4 mm
Vastagság 11 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 perc – 24 óra, Óránkénti jelzés, LED dióda, Neo-kijelző, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 perc – 24 óra

A mérés terjedelme 1 perc. Példa: 8 órás visszaszámlálást állít be. Az óra jelzi az eltelt idő végét és elindul a következő 8 órás intervallum. Az automatikus ismétlést be-, illetve kikapcsolhatja.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED – Blog

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED

Bevezetés

A CASIO G-SHOCK egy legendás márkának számít a kifinomult, tartós és divatos férfiórák terén. Az új CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED modell a modern stílust ötvözi az erős és időtálló kialakítással. Ez a blogbejegyzés részletesen bemutatja ennek az ellenálló órának a jellemzőit és tulajdonságait.

Tartalom

1. Kivitel

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED karcálló, edzett kristályüveggel van ellátva, amely megóvja az óra előlapját a sérülésektől. A fém burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz neki, amely tökéletesen passzol bármilyen alkalomhoz. A vízállóságának köszönhetően az órát akár merüléshez vagy úszáshoz is viselhetjük.

2. Tulajdonságok

  • Automatikus időbeállítás: Az óra automatikusan beállítja az időt a rádióhullámok segítségével.
  • Stopperóra: A GM-S2100GB-1AER funkciója lehetővé teszi a mérés pontosan 1/100 másodpercre történő megállítását.
  • Naprendszer: Az óra naprendszer funkciójával mindig pontosan mutatja a dátumot.
  • LED világítás: Az óra háttérvilágítása megkönnyíti az idő leolvasását sötét környezetben is.

Ha a CASIO G-SHOCK GM-S2100GB-1AER órával kapcsolatban további információkat szeretnél megtudni vagy vásárolni szeretnéd, látogass el az alábbi linkre: CASIO óra vásárlás.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED FAQs

Gyakori kérdések a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GM-S2100GB-1AER METAL COVERED-ről

1. Mi az a GM-S2100GB-1AER METAL COVERED?

A GM-S2100GB-1AER METAL COVERED egy eredeti Casio G-Shock óra modellje, amelyet kifejezetten fémmel borított kialakítással terveztek. Ez a modell a legújabb technológiával és strapabíró anyagokkal készült, hogy hosszú élettartamot nyújtson.

2. Milyen funkciókkal rendelkezik a GM-S2100GB-1AER METAL COVERED?

A GM-S2100GB-1AER METAL COVERED számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például:
– Idő- és dátumkijelzés
– Világidő funkció
– Stopperóra és visszaszámláló timer
– Ébresztőóra és naptár
– LED világítás
– Vízállóság
– Ütésállóság

3. Milyen anyagból készül a GM-S2100GB-1AER METAL COVERED?

Az óra tokja és a szíj is fém borítással rendelkezik. Ez a tervezési elem nemcsak megjelenését emeli ki, hanem hozzájárul az óra tartósságához és ütésállóságához is.

4. Hol lehet vásárolni a GM-S2100GB-1AER METAL COVERED-t?

A GM-S2100GB-1AER METAL COVERED Casio G-Shock óraként kapható az engedélyezett Casio viszonteladóknál és az online üzletekben is. A hivatalos Casio weboldalon megtalálhatja a hozzájuk legközelebbi értékesítési pontot.

5. Mi a garancia a GM-S2100GB-1AER METAL COVERED-re?

A GM-S2100GB-1AER METAL COVERED-re a Casio hivatalos garanciát biztosítja. A garancia részleteivel kapcsolatban kérjük, tekintse meg a Casio hivatalos weboldalát vagy vegye fel a kapcsolatot a Casio ügyfélszolgálatával.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK GM-S2100GB-1AER METAL COVERED egy eredeti, minőségi karóra.
– Az óra rendkívül strapabíró, vízálló és ütésálló.
– A fekete színű óratok kiváló minőségű fémszerkezetből készült.
– Az óranap működését napenergia hajtja, így nincs szükség elemcserére.
– Az óra rendelkezik idő-, dátum- és stopper funkcióval.
– A kijelzőn világítás található, így sötétben is jól látható az idő.
– A G-SHOCK órák modern és sportos designnal rendelkeznek, így kiválóan illenek mindennapi viselethez.
– Az óra hosszú élettartamú, megbízható és pontos időmérő eszköz.
– Az erotikus műfajon belüli kiemelkedő képviselő, minden karórakedvelő örömére.

Női karóra