A Garmin bemutatja a Descent G1 napelemes búvárkomputert




Garmin Descent G1 napelemes búvárkomputer

Garmin bemutatja a Descent G1 napelemes búvárkomputert

A Garmin nagyszerű fejlesztésű és innovatív Descent G1 napelemes búvárkomputerrel rukkolt elő, amely ideális választás minden búvár számára. A termék kiváló minőségű, praktikus és hosszú élettartamú. A beépített napelemek pedig lehetővé teszik, hogy a készülék hosszú ideig működjön töltés nélkül is.


AKCIÓ – Férfi karóra

Bár a hagyományos búvárórák továbbra is népszerűek, mint robusztus és sokoldalú eszközök, a legtöbb komoly modern búvár elsősorban a csuklóra szerelt búvárkomputerre támaszkodik a víz alatti telemetria nyomon követéséhez. A búvárkomputerek általában meglehetősen speciális felszerelések, de a Garmin a legújabb kiadásához bejelentette zászlóshajó búvárkomputer-családjának új generációját, amelynek célja egy sokkal alkalmazkodóbb felszerelés létrehozása. Ez az új búvárkomputer teljes körű okosóra-funkciót, masszív felépítést és integrált napelemes töltést kínál, hogy akár hosszabb búvárkodások alkalmával is könnyedén használható legyen. A Garmin Descent G1 Solar figyelemre méltóan sokoldalú kialakítású, és elegendő képességgel rendelkezik ahhoz, hogy az elkötelezett búvárok számára életképes okosóraként álljon helyt.

A Garmin Descent G1 Solar 45 mm-es, szálerősítésű polimer háza impozáns alakot kell, hogy vágjon a csuklón, de képeken viselhető G-Shock-szerű megjelenést kínál. A lopakodó fekete és a pala kék égkék kéttónusú változatban is kapható, a tok profilját a terjedelmes gravírozott lünetta és az öt széles gombnyomó határozza meg. Az alatta lévő fülszerkezet a képeken figyelemre méltóan hagyományos, de egy agresszív tokoldali kivágás és egy széles perem, amely 3 óránál kiáll a tokból, segít a dizájnnak egy markánsabb sziluettet adni. Érdekes módon, annak ellenére, hogy búváreszközként tervezték, a tapasztalt szakemberek számára beépített eszközökkel, a Garmin a Descent G1 Solar-t 100 méteres vízállóságra értékeli – bár ez talán többet mond az óraipar masszív mélységértékelési számok iránti fixációjáról, mint a hasznos funkcionalitásról.



A Garmin Descent G1 Solar érintésérzékeny 176 x 176 pixeles MIP-számlapja víz alatti használatra optimalizált, de további funkciócsomagokat kínál, hogy a mindennapi viselethez is ésszerű választás legyen. A 2 óránál lévő kör alakú segédtárcsa azonnal vonzza a szemet a kezdeti képeken, így minden testreszabható tárcsakijelző egy pillantással kiemeli a létfontosságú információkat. A Descent G1 Solar testreszabható kijelzési lehetőségeket kínál, amelyek a víz alatti rajongók minden szintjét megcélozzák, a szabadidős szabadbúvároktól a technikai búvárkodás profijaiig. A rendelkezésre álló telemetria mennyisége itt robusztus, kezdve az egy és több gázos merülések merülési módjaitól, beleértve a levegő, nitrox, trimix és 100% oxigén opciókat, az apnoe, apnoevadászat, mérőműszer és zárt légzőkészülékes újralégző búvárok nyomon követési információiig. A viselők nyomon követhetik a mélységet, a merülési időt, a vízhőmérsékletet, az emelkedési és süllyedési sebességet, az aktuális gázkeveréket, a dekompressziós megállásokat és a normál időt a merülések során, és a Descent G1 Solar további, kifejezetten a lándzsahorgászatra szabott komplikációkat is kínál. A beépített GPS-követésnek köszönhetően a Descent G1 Solar arra is használható, hogy a merülés során automatikusan jelölje a felszíni belépési és kilépési pontokat, és a rendelkezésre álló Garmin Dive alkalmazásban naplózza a legfontosabb adatokat, például a maximális mélységet és a teljes merülési időt. Hordozható műholdas kommunikátorral párosítva a Descent G1 Solar búvárbaleset esetén interaktív SOS-üzenetet is küldhet. A búvárkodási lehetőségeken kívül a Descent G1 Solar testreszabható tárcsakijelzői és a csatlakoztatott funkciók szilárd csomagja többé teszi ezt a készüléket, mint egy speciális eszközt. A búvárkodáson kívüli sportolók számára a Descent G1 Solar a fitneszkövetési komplikációk széles skáláját kínálja a mélyreható alvásfigyeléstől a pulzusszám-követésig, a regenerációs idő nyomon követéséig, a HIIT edzésfigyelésig, a napi edzéskövetésig, a VO2 maxig, valamint a túrázáshoz, futáshoz, golfhoz, jógához, úszáshoz és a márka integrált Surfline Widgetjéig a szörfösök számára. A Descent G1 Solar a szokásos okosóra-csomagot is kínálja a mobil csatlakozási lehetőségekből, beleértve az üzenetek küldését és fogadását, a testreszabható alkalmazás-értesítéseket és a Garmin Pay-en keresztül történő kéz nélküli fizetést.

A Garmin a Descent G1 Solar-t egy napelemes okosóra-modullal látja el. Bár a márka titokban tartja a Descent G1 Solar mikroprocesszorának részleteit, a búvárkomputer akkumulátora robusztus, a Garmin állítása szerint a teljes napelemes töltés után a maximális élettartam négy hónap. A Garmin ezt a modult egy kiterjedt érzékelőkészlettel párosítja, beleértve egy GPS nyomkövetőt, egy pulzusmérőt, egy barometrikus magasságmérőt, egy iránytűt, egy giroszkópot, egy gyorsulásmérőt, egy hőmérőt, egy mélységérzékelőt, egy pulzusvér oxigénszint mérőt és még sok mást. A csomag teljessé tételéhez a Garmin az órát egy tokhoz illő, szilikonból készült, texturált szíjra szereli.

Bár valószínűleg nem veszi át egy mechanikus búváróra helyét a hagyományos rajongók számára, az új Garmin Descent G1 Solar egy robusztus képességű búvárkomputer, amely rengeteg okosóra opcióval rendelkezik, amelyek a vízen kívül is felemelik. A Garmin Descent G1 Solar már kapható a hivatalos márkakereskedőknél. Az MSRP ennek a modellnek az ára $649.99 a sajtótájékoztató időpontjában. További részletekért kérjük, látogasson el a a márka honlapján.


ferfi karorak

Garmin bemutatja a Descent G1 napelemes búvárkomputert

Garmin örömmel jelenti be a legújabb termékét, a Descent G1 napenergiával működtethető búvárkomputert. Ez a készülék egyesíti az innovatív technológiát és a kiváló minőséget, hogy segítse a búvárokat a víz alatti tevékenységek során.

Mi teszi különlegessé a Descent G1-et?

A Descent G1-é egyedülálló azáltal, hogy napenergiával működik. Ez jelentősen hosszabb üzemidőt biztosít a búvároknak, így hosszabb időt tölthetnek a víz alatt anélkül, hogy aggódniuk kellene az akkumulátor töltöttségéért.

Milyen egyéb funkciók találhatók a Descent G1-en?

A Descent G1 rendelkezik számos hasznos funkcióval, mint például a mélységmérő, a hőmérsékletmérő, a vízálló kialakítás és a könnyen olvasható kijelző. Emellett kompatibilis más Garmin eszközökkel is, így könnyedén integrálható a búvár felszerelésébe.

AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek