Matracvédő 80×200

A Matracvédő 80×200 vízhatlan, így kiválóan alkalmas a matracok védelmére. Készült puha, bőrbarát anyagból, mely a matracot kíméli. Könnyen rögzíthető és szépen simul a matracra. Tisztítása is egyszerű, mivel a mosógépben mosható. A matracvédő 80×200 a kényelmes és pihentető alváshoz egyaránt ideális választás.

A vízhatlan matracvédő 80×200 egy modern, kiváló minőségű matracvédő, amely megvédi ágybetétjeit a nedvességtől, portól és egyéb szennyeződésektől. A vízhatlanság biztosításához a védő szövet szilárd, 100%-ban poliészterből készül. Segít megőrizni matraca tisztaságát és cseréjét megelőzően tartósítani. A termék könnyű, tartós, kiváló minőségű, és mosható a gépben. További információk a matracvédőkről a Wikipédián.

GYIK

Milyen méretűek a vízhatlan matracvédőink?

A vízhatlan matracvédőink 80×200 cm-esek.

A vízhatlan matracvédő 80×200 biztonságos és praktikus megoldás!

A vízhatlan matracvédő 80×200 megoldást nyújt a matracok védelmére és a nedvesség eltávolítására. Segítségével megelőzhető, hogy a matracok károsodjanak, és különösen szükséges a babák és a bébiágyak esetében. Ezen felül praktikus és könnyen tisztítható. Így biztosítható a biztonság és a higiénia. A vízhatlan matracvédő 80×200 használatával biztosítható, hogy a matracok hosszú ideig megőrizzék eredeti állapotukat.

• Mindazoknak ajánlott, akiknek fontos a matracuk szárazsága és tisztasága
• Vízhatlan védelem biztosít a matrac számára a nedvesség ellen
• Könnyen kezelhető és tisztítható
• Segít megőrizni a matrac színét és frissességét
• Rugalmas és kényelmes anyagból készült
• Különböző méretekben elérhető