A Luminarc Uni egy univerzális készlet, ami tökéletesen alkalmas minden evéshez. A készlet 6 darab színes, üvegből készült evőeszközből áll, amit könnyen tisztíthatunk. A készletnek csak az ötletek a határai: habzsák, szőlőkéreg, tál, tányér, tálca és kés. A Luminarc Uni készlet sokféle ételhez és italkínálathoz kínál megoldást.

A Luminarc Uni üvegezett evőeszköz készlet tökéletes választás minden étkezéshez. A készlet 6 darab üvegből készült színes, könnyen tisztítható evőeszközből áll. Ötletek százait kínálja a készlet, hogy ne csak az étkezéshez, de az italokhoz is, mint pl. habzsák, szőlőkéreg, tál, tányér, tálca és kés. A Luminarc Uni készlet rengeteg lehetőséget nyit meg az Ön számára.

Az ezüst csomagolású utazó műanyag evőeszközök készlet tartalmaz egy villát, egy kanalat, egy evőkanalat és egy készletet. A készlet praktikus műanyagból készült, így könnyen szétszerelhető és tisztítható. Minden eszköz egy kompakt dobozban kerül csomagolásra, amely könnyen elfér a hátizsákban, a táskában vagy a kabát zsebében. A kompakt evőeszközök kitűnőek az utazásokhoz és a kirándulásokhoz.

P: Milyen méretű a Luminarc Uni készlet?

V: A Luminarc Uni készlet 6 darab színes üvegből készült evőeszközből áll.

Ez a termék azoknak ajánlott, akik szeretnének kényelmesen és biztonságosan enni utazásuk során. Ideális megoldás utazók számára, akik egy kompakt és könnyen szállítható evőeszköz készletet keresnek.

Kiváló minőségű étkezési szett minden család számára. Kézműves, színes üveg, fém és bambusz eszközökkel.