1–12 termék, összesen 360 db

Ketózis az egy olyan jelenség, amely akkor alakul ki, amikor a testünk zsírokat éget el energiaforrásként. Ez egy állapot, amelyet a szervezet akkor vált ki, amikor az étrendben elégtelen a szénhidrát és magas a zsír. A ketózis egy olyan állapot, amelyet az egészséges emberek is elérhetnek, de az is lehetséges, hogy átmeneti cukorbetegségben szenvedők is elérjék.

GY.I.K.

Mi az a ketózis?

A ketózis a szervezetben létrejövő állapot, amikor a szervezet zsíranyagcseréből származó zsírsavakat használ fel energiaként, ami a glükóz (cukor) hiányában következik be. A ketózisban a szervezet a ketontesteket használja el energiaként, míg a cukor hiányában normális metabolisztikus folyamatok történnek.

Összefoglalás

A ketózis egy természetes fiziológiai állapot, amelyet a szervezet használhat ahhoz, hogy energiát genereljen. A ketózisban keletkező ketontestek elősegítik a fogyást, és az általuk előállított energia is segít a szervezetnek, hogy továbbra is működőképes maradjon. Azok, akik szeretnének elérni ezt a fiziológiai állapotot, szigorú diétát és rendszeres testmozgást kell követniük.

Loading…

A ketózis egy állapot, amikor a szervezetben a vércukorszint alacsony és a zsírégetés folyamatát felerősíti, ami növeli a ketontestek mennyiségét.

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben