1–12 termék, összesen 360 db

A low carb diéta olyan étrend, amely a szénhidrátbevitel csökkentésén alapul. A cél az, hogy csökkentsük az összes szénhidrát bevitelét, és helyette fehérjéből és egészséges zsírokból származó táplálékokat fogyasszunk. Ez segíthet csökkenteni a testsúlyt, csökkenteni a vérnyomást és javítani az általános egészségi állapotot.

A szénhidrátcsökkentett diétát általában azoknak ajánlják, akik követik az alacsony kalóriatartalmú étrendet, valamint azoknak, akik a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint vagy más hasonló állapotok kezelésére követik. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend alacsony szénhidrát- és magas fehérje- és zsírtartalmú élelmiszereket tartalmaz. A napi étrend általában magas fehérjetartalmú ételeket, alacsony szénhidráttartalmú gyümölcsöket, zöldségeket és telítetlen zsírokat tartalmaz. Az alacsony szénhidráttartalmú étrendet a megfelelő testmozgással és a kiegyensúlyozott táplálkozással kell kombinálni.

Élvezd az alacsony szénhidráttartalmú diétát! Tanuld meg a megfelelő alapanyagokat, és élvezd az egészséges és ízletes ételeket!

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben