1–12 termék, összesen 360 db

Üdvözöljük a Ketomix weboldalán! Mi a Ketomix? Mi a fő célunk? A Ketomix egy magyarországi cég, amely különleges ízű, magas minőségű ketogén, alacsony szénhidráttartalmú étrendeket kínál. Élelmiszereink egészségesek, alacsony glikémiás indexűek és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelnek. Célunk az, hogy ügyfeleink minőségi, egészséges ételeket kapjanak, amelyek segítségével könnyebben elérhetik az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozás célját.

Gyakori kérdések

 1. Mik az előnyei a Ketomix termékeknek?
  • A Ketomix termékek előnyei között szerepel a könnyű használat és a magas hatékonyság. Az alacsony szénhidráttartalmú diéta nagy segítséget nyújt a fogyásban, mivel csökkenti a szénhidrátbevitelt és segít a szervezetnek megszabadulni a felesleges zsírtól.
 2. Mik a Ketomix termékek összetevői?
  • A Ketomix termékek összetevői között megtalálhatók a főzőolaj, a búzaliszt, a kukorica, a szója, a tojás, a citromlé, a só, a fűszerek és az édesítőszerek.
 3. Milyen típusú ételkészítményeket készíthetünk Ketomix termékekkel?
  • A Ketomix termékekkel süteményeket, köreteket, pizzát, tésztákat és szendvicseket készíthetünk.
 4. Milyen általános előírások vannak a Ketomix termékek használatára vonatkozóan?
  • A Ketomix termékek használatakor fontos, hogy tartsa be az előírásokat, és ne használjon több terméket, mint amennyit az étel elkészítéséhez szükséges. A termékek csak kizárólagosan hűtőszekrényben tárolhatók, és csak olyan termékekkel készíthető étel, amelyek az utolsó lejárati dátum előtt kerültek be a hűtőszekrénybe.

?

A Ketomix termékek elsősorban a cukorbetegséggel élők számára ajánlottak, akik alacsony szénhidráttartalmú diétát követnek.

Ketomix termékek: kiváló minőségű ketogén étrendek, amelyek segítenek a fogyásban és az egészségügyi célok elérésében.

Ketomix termékek: kiváló minőségű ketogén étrendek a fogyás és egészségügyi célok eléréséhez. Kiváló minőségű összetevőkkel.

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben