ZEPPELIN NEW CAPTAIN’S LINE 8662-3 férfi karóra vélemények

“Új Zeppelin New Captain’s Line óra (8662-3): stílus és kiváló minőség egyben.”

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Zeppelin New Captain’s Line 8662-3 az új csúcsminőségű órák képviselője, amely a Zeppelin hagyományait és eleganciáját hordozza. Ez a felfedező és modern kollekció magával ragadó designnal és magas szintű technikai teljesítménnyel rendelkezik. A Zeppelin New Captain’s Line 8662-3 biztosítja Önnek, hogy minden pillanatban stílusos maradjon, és időtlen eleganciával ragyogjon.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

ZEPPELIN

Kollekció

NEW CAPTAIN’S LINE

Modell 8662-3
Garancia 2 év
Szín

barna / kék

Táplálás automata
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Szerkezet MYIOTA 82S7
Súly 79 g

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 43 mm
Vastagság 13 mm

Csomagolás

  • eredeti ZEPPELIN csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

24-órás számlap
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: automata

Az automata karórákat mechanikus szerkezet hajtja. A feltekert rugó fokozatos kiengedésének elvén működnek. Viselés közben a kar természetes mozgásából származó energia a rotoron keresztül áthelyeződik a feltekerő rendszerbe, amely automatikusan felhúzza a rugót. Ezek az órák a konstrukciójuktól és a rugó hosszától függően egy felhúzásra különböző hosszú ideig képesek működni. A járástartalék általában 24 és 48 óra között mozog.

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

24-órás számlap

A segédszámlap 24-órás formátumban mutatja az időt. Például: a fő mutató 3 órát mutat és a segédszámlap a 15-re, ez azt jelenti, hogy délután 3 óra van.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
Zeppelin új kapitányi vonal 8662-3

Bevezetés

A Zeppelin új kapitányi vonalának legújabb darabja a 8662-3, mely a híres repülőgépgyártó frissített és fejlesztett változata.
Ez a cikk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy bemutassa a legfontosabb tulajdonságokat és funkciókat ebben a kiváló minőségű
repülőeszközben.

Dizájn

A Zeppelin 8662-3 új kapitányi vonalának dizájnja modern és elegáns. A repülőgép kifinomult vonalai és ívelt formája különleges
légkörlést teremtenek utasaik számára. A belső tér stílusos és kényelmes, különböző konfigurációkban elérhető, hogy az egyéni
igényekhez a legjobban igazodhasson.

Teljesítmény

A 8662-3-as Zeppelin soha nem látott teljesítőképességet kínál. Az új motorok és fejlesztett hajtásrendszer lehetővé teszik a
repülőgép magasabb sebességét és hatékonyságát. Emellett a növelt üzemanyag-kapacitás révén a hosszú távú repülés sem okoz
problémát. Ezek a tulajdonságok biztosítják a kiváló és megbízható teljesítményt a kapitányi sorozatban.

Biztonság

A Zeppelin mindig is kiemelkedett a biztonsági szempontok szigorú betartásában. A 8662-3-as modell sem kivétel. A repülőgép
korszerű navigációs és rádiókommunikációs rendszerekkel van felszerelve, továbbá számos passzív biztonsági funkciót tartalmaz.
A beépített vészleszállási rendszer és a pilótafülke megerősített szerkezete optimalizálja az utasok biztonságát a levegőben.

Népszerű úti célok

Egyik legérdekesebb tulajdonsága a Zeppelin 8662-3-nak, hogy kiváló teljesítményének köszönhetően hosszabb repülési távolságokra
is alkalmas. Néhány népszerű úti cél, amelyeket érdemes felfedezni, és amelyekre a Zeppelin repülőgépe tökéletes választás:

Ezek a városok izgalmas látnivalókat, kultúrát, és életérzést kínálnak azoknak, akik felkeresik őket. A Zeppelin új kapitányi
vonalának 8662-3-as modellje egyedi élményt nyújt, amely elrepít az álom úticélokhoz.

karorak

➡️ EZT AKAROM !

FAQs – ZEPPELIN NEW CAPTAIN’S LINE 8662-3

Gyakran ismételt kérdések – ZEPPELIN NEW CAPTAIN’S LINE 8662-3

Mi a Zeppelin New Captain’s Line 8662-3?

A Zeppelin New Captain’s Line 8662-3 egy exkluzív léghajó modell, amely a Zeppelin cég legújabb fejlesztése. A léghajó kifinomult és egyedi tervezéssel rendelkezik, kényelmes utazást biztosítva az utasok számára.

Mennyi az utazás időtartama és az úszóméret?

Az utazás időtartama és az úszóméret attól függ, hogy hol tervezik a repülést. Általában egy órás utazásra van lehetőségünk, de hosszabb utak is rendelhetők. Az úszóméret pedig felragasztott grafikák üzeneteitől függően változó.

Hogyan lehet jegyet vásárolni a Zeppelin New Captain’s Line 8662-3-ra?

A jegyek megvásárolhatók online, a Zeppelin hivatalos weboldalán, vagy személyesen a Zeppelin központjában. Az online jegyvásárlás kényelmes és gyors, ahol különleges ajánlatok és kedvezmények is elérhetőek.

Mit tartalmaz az utazás ára?

Az utazás ára magában foglalja a repülési élményt, az utazás időtartamát és az alkalmazottak professzionális szolgáltatásait. Az utazás során biztonságos körülmények között élvezheti a kilátást és az utazás kényelmét.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Zeppelin New Captain’s Line 8662-3 egy új hajókapitány kollekció
– A Zeppelin egy híres és elismert német óramárka
– Az 8662-3 modell stílusos és működőképes karórát jelent
– A karóra vízálló és tartós, a mindennapi használathoz ideális
– Az óratok rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot garantál
– A karóra fekete színű számlappal és fekete bőrszíjjal rendelkezik, ami elegáns megjelenést kölcsönöz
– A Zeppelin New Captain’s Line 8662-3 karóra időtálló és precíz működését biztosítja.

Férfi karóra