SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 férfi karóra vélemények

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy kiváló minőségű svájci óra.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy kiváló minőségű svájci óra, amely a katonai precizitással és tartóssággal rendelkezik. Ez az óra tökéletes választás azoknak, akik kalandvágyók és szeretik az extrém körülményeket. A kifinomult kialakítás és a strapabíró anyagok gondoskodnak arról, hogy ez az óra a legkeményebb helyzetekben is megbízhatóan teljesítsen. Akár a hegyekben mászol, akár az erdő mélyén sétálsz, vagy akár csak a mindennapi életben használod a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 órát, garantáltan elégedett leszel a stílusával és megbízhatóságával.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

SWISS ALPINE MILITARY

Kollekció

AVENGER

Modell 7005.1114
Garancia 3 év
Szín

zöld / arany

Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa Pillangózár


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe arany árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

  • eredeti SWISS ALPINE MILITARY csomagolás
  • hivatalos garancia

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: Pillangózár

Olyan csatolási típus, amelynél a csat két oldalra nyílik. A kicsatolás után pillangóra emlékeztet. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !
SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114

SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 – Egy tökéletes óra az aktív életmódhoz

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy nagyszerű óra, amely ideális választás azok számára, akik egy aktív életmódot folytatnak. Ezzel az órával stílusosan és megbízhatóan tudhatod magad készenlétben, bármely kaland vagy kihívás során. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ennek az órának a jellemzőit.

Kialakítás és funkcionalitás

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy erős és strapabíró óra, amely kifejezetten a katonai stílust képviseli. Rozsdamentes acélból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Az óra számlapja ózonkék színű és nagyon könnyen olvasható, három különleges mutatóval, amelyek a sötétben is világítanak. A zafírüveg csiszolása és a bevonata további védelmet nyújt a karcolásokkal szemben.

Ezenkívül, az AVENGER 7005.1114 órával úszni is lehet, mivel vízállósága akár 200 méterig is biztosított. Tehát bátran viseled ezt az órát még a víz menti vagy víz alatti tevékenységek során is.

Teljesítmény és pontosság

Ez az óra számos kifinomult funkcióval rendelkezik, hogy megfeleljen a mindenki igényeinek. A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 rendelkezik dátum-, stopper-, és kronográf funkcióval is, hogy mindig tudd az időt és az aktuális dátumot.

Az órát egy pontos svájci quartz szerkezet hajtja, így mindig pontos időtartamokat és megbízható működést biztosít.

Összefoglalás

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy kiváló választás mindenki számára, aki igényli a megbízható és stílusos órát az aktív életmódjához. Bármely kaland vagy kihívás során hozzád ragaszkodik és segít megőrizni az időt a nyakadban.

Ha szeretnél többet megtudni az óráról vagy esetleg megvásárolni, kérjük, látogass el az alábbi linkre:

https://example.com/cikk


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Részletes termékleírás – SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114

Mire használható a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra?

A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra kiválóan alkalmas mind mindennapi, mind sporttevékenységek során való viselésre. Az óra strapabíró és vízálló, így a legkeményebb körülmények között is megbízhatóan funkcionalitást biztosít.

Milyen funkciókkal rendelkezik a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra?

Az óra rendelkezik dátum és nap kijelzéssel, így mindig kéznél van az aktuális idő és dátum információja. Ezenkívül a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra speciális stopper funkcióval is rendelkezik, amely ideális sporttevékenységek során való időméréshez.

Milyen anyagból készült a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra?

Az óra strapabíró rozsdamentes acélból készült, amely hosszantartó használatot és magas minőséget garantál. Az óraszíj erős műanyagból készült, és kényelmesen illeszkedik a csuklóhoz.

Mennyire vízálló a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra?

Az óra vízálló 100 méterig, ami azt jelenti, hogy alkalmas úszásra és búvárkodásra is mérsékelt mélységekben. Azonban nem javasolt zuhanyozáshoz vagy forró vízben való használathoz.

Mennyire pontos az SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra?

Az óra svájci precizitással rendelkezik, megbízható és pontos időmérési képességekkel. A svájci órák híresek a kifinomultságukról és pontos működésükről, így a SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 óra is kiváló minőségű és pontos időtartamot biztosít.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 egy svájci óramárka modellje.
– Az óratok rozsdamentes acélból készült.
– A modell 44mm átmérőjű.
– Az órazafírüveg karcálló és zafír kristályból készült.
– A mozgás típusa svájci kvarts.
– Az órában dátumkijelző is található.
– A modell vízálló, a vízállóság mértéke 100 méter.
– Az óraszíj kék színű bőr.
– Az óra dizájnja modern és sportos.
– A SWISS ALPINE MILITARY AVENGER 7005.1114 ideális választás lehet sportos és aktív életmódot folytató emberek számára.

Férfi karóra