CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1AER: Az ultimát fitness kísérő óra, amely megállíthatatlan teljesítményt és stílust kínál.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1AER egy új, innovatív órasorozat, amely a Casio G-Shock híres tartósságát és stílusát ötvözi a legújabb technológiai funkciókkal. Ez a forradalmi modell tökéletes társ lesz mindazoknak, akik aktív életmódot folytatnak és szeretik monitorozni és fejleszteni teljesítményüket. Ez a órák egyedülállóan strapabíró tervezése és a beépített szenzorok segítségével nyomon követik az edzések progresszióját, rögzítik a pulzust, a lépések számát és még sok más mérési adatot. Fedezze fel a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1AER órasorozatát, és tapasztalja meg a legmagasabb minőséget és funkcionalitást egy lenyűgöző megjelenéssel.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-SQUAD

Modell GBD-H2000-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás napelemes (Tough solar) / USB
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus digitális
Súly 63 g

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER

Szíj

Anyag bio anyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag bio anyag
Forma kerek
Átmérő 52,6 mm
Vastagság 19,4 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 3 riasztás, Barométer (260 / 1.100 hPa), időzítő, Holdfázisok, GPS szinkronizálás, Telefon kereső, Az elem állapotának indikátora, Kaloriméter, Iránytű – digitális, Lépésszámláló, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Ütésállóság, teljesen automatikus LED dióda, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Snooze, Sport üzemmód, Stopper, Világidő, Hőmérő: -10 °C/+60 °C, Edzés elemzések, Edzés funkciók, Napkelte/napnyugta funkció, Magasságmérő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 3 riasztás

3 független riasztó a fontos események rugalmas emlékeztetésére. Legfeljebb 3 emlékeztető időt állíthat be.

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

időzítő

Az óra visszaszámol a megadott időtől egészen a nulláig. Ha eléri a nullát, az óra csipog.

Holdfázisok

Ez a funkció a hold aktuális fázisát mutatja. Az aktuális fázis a digitális órákon egy speciális ikon segítségével, az analóg (mutatós) órákon segédszámlap segítségével van megjelenítve.

GPS szinkronizálás

Az óra a két együttműködő technológiának köszönhetően (a GPS és a rádiójel fogadása) mindig pontos időt mutat, függetlenül attól, hogy Ön hol tartózkodik. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol az óra nem tudja fogadni a rádiójelet, akkor a pontos idő a GPS szatellit segítségével kerül beállításra. Ezen felül, a GPS szatellittel való kommunikációnak köszönhetően, az óra beállítja az aktuális időzónát és az aktuális nyári időszámítást is.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű – digitális

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

teljesen automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, mely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen felül az óra fényszenzorral is fel van szerelve, amely csak félhomály, illetve sötét esetén kapcsolja be a diódát. A funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása után a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Sport üzemmód

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Hőmérő: -10 °C/+60 °C

A szenzor a hőmérséklet mérését teszi lehetővé -10 °C/+ 60 °C terjedelemben. A hőmérséklet két féle egységben van mérve, Celsius fokban (°C) és Fahrenheit fokban (°F). A pontossága 0,1 °C vagy 0,2 °F.

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER

Megérkezett a CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER

Robusztus kialakítás, modern technológia

A CASIO új G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER karperec tökéletes választás minden sportolni vágyó embernek. Ez a modell kombinálja a klasszikus G-SHOCK robosztus stílusát és a legújabb funkciókat, amelyek megkönnyítik az edzéseket és a mindennapi életet.

Csak a legmodernebb technológiák

A G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER számos újítással rendelkezik. Az óra beépített pulzusmérővel rendelkezik, így könnyen és gyorsan ellenőrizheti szívritmusát sportolás közben. Emellett a lépésszámláló funkcióval minden edzést és mozgást nyomon követhet.

A kiváló minőségű óra pontos időmérésre is alkalmas. Az analóg és digitális kijelző egyaránt jól olvasható, ráadásul a háttérvilágítás megkönnyíti a sötétben való használatot is.

Stílusos és vízálló

A GBD-H2000-1AER óra modern és sportos stílusa tökéletesen passzol a mindennapi öltözékhez. A fekete-piros színek kombinációja igazán feltűnővé teszi. Kényelmesen viselhető, és az állítható szíjszelek lehetővé teszik az óra testreszabását az egyéni igényekhez.

Ez az óra vízálló kivitelű, így a sportolás közben sem kell aggódnia a vízhatlan tulajdonság miatt.

Fedezze fel az Amerikai Egyesült Államok legjobb webhelyeit

Ha bővebb információra van szüksége a CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER órával kapcsolatban, javasoljuk, hogy látogasson el az Amerikai Egyesült Államok egyik legjobb webhelyére, a www.example.com-ra. Itt rengeteg részletes információt és véleményt találhat az órával kapcsolatban.

Összegzés

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER a tökéletes választás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak és szeretnék nyomon követni sportteljesítményüket. Kiváló minőségű készülék, ami egyesíti a klasszikus G-SHOCK stílust és a legújabb technológiákat.


karorak

➡️ EZT AKAROM !CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER – FAQ

Gyakori kérdések – CASIO G-SHOCK G-SQUAD SERIE GBD-H2000-1AER

Miért érdemes választani a CASIO G-SHOCK GBD-H2000-1AER órát?

A CASIO G-SHOCK GBD-H2000-1AER egy kiváló minőségű sportóra, amelyet kifejezetten aktív életmódhoz terveztek. Az óra strapabíró és vízálló, így bármilyen nehéz körülmények között is megbízhatóan működik. Emellett rendelkezik különféle sportfunkciókkal, mint például pulzusmérés, lépésszámláló és távolságmérés. Kényelmesen viselhető és stílusos kiegészítő lehet mindennapi használatra vagy akár edzésekhez.

Hogyan használhatom az óra beépített pulzusmérő funkcióját?

A CASIO G-SHOCK GBD-H2000-1AER óra pulzusmérő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi szívverésének mérését. Ahhoz, hogy használni tudja ezt a funkciót, válassza a pulzusmérő üzemmódot az órán. A méréshez helyezze az ujját a beépített pulzusérzékelőre az óra hátlapján. Az óra megjeleníti majd a pulzusértéket, így nyomon követheti edzései intenzitását és teljesítményét.

Hogyan tudom ellenőrizni a lépésszámokat az órán?

A lépésszámok ellenőrzéséhez válassza ki a “Lépések” funkciót az órán. Az óra beépített lépésszámlálója folyamatosan figyeli a mozgását, és rögzíti a megtett lépésszámot. Az óra képernyőjén megjelenik majd a megtett lépések száma, így nyomon követheti az edzése vagy a napi aktivitás szintjét.

Hogyan lehet beállítani a kívánt távolságot az órán az edzések méréséhez?

A távolság beállításához először válassza ki az óra “Távolság” funkcióját. Az óra lehetőséget ad arra, hogy manuálisan állítsa be a kívánt távolságot, vagy pedig használja a beépített GPS-t, amely pontosan méri a megtett távolságot. A beállítás után az óra megjeleníti a megtett távolságot az edzések során, így könnyedén nyomon követheti a fejlődést és célkitűzéseket.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1AER egy strapabíró sportóra, amely kifejezetten aktív életmódot élő emberek számára készült.
– Az óra számos szolgáltatást kínál, amelyek segítenek az edzés követésében és a teljesítmény javításában.
– Az óra beépített pulzusmérővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pulzus és a kalóriaégetés követését.
– Ezenkívül az óra GPS-t is tartalmaz, amely segít nyomon követni a futást, a túrázást vagy más szabadtéri tevékenységeket.
– Az óra vízálló kivitelű, így nyugodtan használható a vízsportokban is.
– A G-SQUAD GBD-H2000-1AER órával szinkronizálható a mobilalkalmazás, így könnyedén elérhetők adataink és edzésbecslések a telefonunkon is.
– Az óra tartós kialakítású, hogy ellenálljon a nehéz környezeti körülményeknek és az ütődéseknek.
– A G-SQUAD GBD-H2000-1AER stílusos és modern megjelenéssel rendelkezik, amely bármilyen ruházattal jól harmonizál.
– Összességében, a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GBD-H2000-1AER egy magas minőségű óra, amely tökéletes kiegészítő a sportos életmódhoz.

Férfi karóra