CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER Női karóra vélemények

“A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER – a maximálisan kiváló sportóra. “

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER egy kiváló minőségű és multifunkcionális óra, amely a sportolás szerelmeseinek készült. Az óra fejlett technológiával és erős kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a külső hatásoknak és strapabíróan tartja magát. Az G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER nem csak időmérésre és dátumkijelzésre szolgál, hanem számos sportfunkcióval is rendelkezik, például lépésszámlálóval és kalóriaszámlálóval. Ez az óra tökéletes kiegészítője minden sporttevékenységnek, és segít a felhasználónak a céljai elérésében. A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER megtestesíti a kiváló minőséget, a tartósságot és a modern stílust, és minden sportoló számára elengedhetetlen eszköz.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-SQUAD

Modell GMD-B800-4ER
Garancia 2 év
Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

női

Típus digitális
Súly 52 g

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Anyag műanyag
Forma kerek
Átmérő 45,2 mm
Vastagság 15,5 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Automatikus LED dióda, időzítő, Duális idő, Telefon kereső, Óránkénti jelzés, Kaloriméter, Lépésszámláló, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, amely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása esetén a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

időzítő

Az óra visszaszámol a megadott időtől egészen a nulláig. Ha eléri a nullát, az óra csipog.

Duális idő

A fő időn kívül az óra lehetővé teszi egy alternatív idő kijelzését is. Ez olyan személyek számára ideális, akiknek más időzónában elő ismerősük vagy családtagjuk van, és egyszerűen szeretnék megtudni, hány óra van náluk.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER

Tökéletes választás a sportolók számára

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER egy kiváló minőségű, strapabíró és stílusos óra, amely kifejezetten a sportolók számára lett tervezve. A G-Shock óráiról ismert megbízhatóság és tartósság mellett ez a modell számos különleges tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítségével még hatékonyabban és stílusosabban gyakorolhatod sporttevékenységeidet.

Stílusos megjelenés és tartósság

A GMD-B800-4ER lenyűgöző megjelenéssel rendelkezik, melyet a rózsaszín árnyalatok és az elegant design tesz még vonzóbbá. Az óra strapabírásáért pedig a G-Shock óráiról híres Carbon Core Guard szerkezet felel, amely kiváló ütésállóságot és strapabírást biztosít.

Az óra 200 méterig vízálló, így akár búvárkodás közben is viselheted. Emellett a beépített LED világítás gondoskodik arról, hogy akár sötét környezetben is jól látható legyen az idő.

Okos funkcionalitás

A G-SQUAD GMD-B800-4ER egy okosóra, amely Bluetooth kapcsolattal képes kommunikálni a telefonoddal. A G-SHOCK alkalmazáson keresztül könnyedén szinkronizálhatod az órát a telefonoddal, így mindig naprakész információkról és adatokról tájékozódhatsz.

Az óra a beépített lépésszámláló funkcióval segíti a tevékenységed nyomon követését, valamint a kalóriaszámlálás és az időmérés is könnyedén elérhető az órán keresztül. A stopwatch és a timer pedig segít a sporttevékenységeid hatékonyabb tervezésében és követésében.

Összegzés

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER azoknak a sportolóknak lett tervezve, akik nem csak megbízható és tartós órát keresnek, hanem szeretnék folyamatosan nyomon követni a sportteljesítményüket és stílusos megjelenést szeretnének egyesíteni az óra viselése során. A GMD-B800-4ER minden szempontból kiváló választás!

Ha további információkat szeretnél olvasni a G-SHOCK órákról, látogass el a G-SHOCK weboldalra, ahol számos érdekes és informatív cikk található.

karorak

➡️ EZT AKAROM !

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mik a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER jellemzői?

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER egy strapabíró, funkcionális és stílusos óra, amelyet aktív életmódot folytató embereknek terveztek. A következő főbb jellemzőkkel rendelkezik:

 • Kiváló ütésállóság az erős G-SHOCK tervezésnek köszönhetően
 • Bluetooth kapcsolódás, ami lehetővé teszi az óra összekapcsolását okostelefonoddal
 • Lépésszámláló funkció, amely nyomon követi a lépéseket
 • Kalória ellenőrző, amely segít nyomon követni elégetett kalóriáidat
 • 5 napos üzemidő egyetlen töltéssel

Hogyan párosíthatom a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER órát az okostelefonommal?

Az óra összekapcsolásához kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Telepítsd és indítsd el a G-SHOCK alkalmazást a telefonodon.
 2. Nyisd meg az órán a Bluetooth beállításokat és keresd meg okostelefonod nevét a párosítási lehetőségek között.
 3. Írd be az órán megjelenő párosítási kódot a telefonodban.
 4. Kattints a kódon a telefonodon, hogy megerősítsd a párosítást.
 5. Az alkalmazás kezdetben frissítheti az óra firmware-ét, hogy biztosítsa a legújabb szolgáltatásokat.

Hogyan működik a CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER lépésszámlálója?

A lépésszámláló funkció automatikusan nyomon követi minden lépésedet. Az óra folyamatosan érzékeli a mozgást és rögzíti a lépéseket. A lépések száma az óra kijelzőjén és az alkalmazásban is megtekinthető.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER egy strapabíró és multifunkcionális okosóra.
– Az óra kiemelkedőan ellenáll a rázkódásoknak és a víznek, így ideális választás sportoláshoz és kültéri tevékenységekhez.
– Az óra Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így csatlakoztatható a telefonhoz, és lehetőséget nyújt a szinkronizálásra és a funkciók vezérlésére.
– A GMD-B800-4ER modellel könnyedén követhetők az edzésadatok és a teljesített távolságok.
– Az óra energiatakarékos kijelzővel rendelkezik, amely hosszabb üzemidőt biztosít.
– Kellemes viseletet garantál a könnyű súly és a puha szilikon szíj.
– A kivehető elemek cserélhetők, így tartósságuk garantált.
– Az óra különféle sportmódokkal rendelkezik, például futás, kerékpározás és edzőtermi edzés.
– Az időjárásinformációk megjelenítése is lehetséges az órán.
– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD GMD-B800-4ER stílusos és funkcionális választás minden sportoló részére.

Női karóra