CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta collaboration model férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES: Együttműködés a Kelvin Hoefler x Powell Peralta-val. Stílus, tartósság és precizitás egy letisztult órában.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta közös munkájának bemutatásához készült cikk rövid bevezetője:

Számítógépek, okostelefonok és egyéb digitális eszközök világában talán könnyű elfelejteni, hogy az óma is fejlődött és alkalmazkodott a modern kori kihívásokhoz. Azonban a CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER óra azt bizonyítja, hogy a digitális technológia és a strapabíróság tökéletesen együtt tudnak működni. Ráadásul ezen kivételes óra egyedülálló együttműködés eredménye, melyben Kevin Hoefler, a híres gördeszkás és a legendás Powell Peralta ötvözte tehetségét és szenvedélyét. Vessen egy pillantást az alábbiakban a CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta kollekcióra, és fedezze fel az időmérés új dimenzióját!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell DW-5600KH-1ER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Rendeltetés

férfi

Típus digitális
Súly 52 g

CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta collaboration model

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-23 cm
Szíj szélessége 26-21 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag műanyag
Forma szögletes
Vastagság 13,4 mm
Tok szélessége 42,8 mm
Tok hossza 48,9 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta collaboration model

Funkciók

12/24 órás formátum, Időzítő – 1/1 perc – 24 óra, LED dióda, LED indikátor, Limitált edíció, Multi riasztó, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Időzítő – 1/1 perc – 24 óra

A mérés terjedelme 1 perc. Példa: 8 órás visszaszámlálást állít be. Az óra jelzi az eltelt idő végét és elindul a következő 8 órás intervallum. Az automatikus ismétlést be-, illetve kikapcsolhatja.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

LED indikátor

Az órában található LED dióda figyelmeztet a riasztó, az időzítő vagy az óránkénti jelzés beállított idejének elérésére. A figyelmeztetésnél a LED dióda villogással jelez.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Multi riasztó

A riasztót a következőképpen lehet beállítani:
1. beállítás mindennapi általános riasztónak – minden nap ismétlődik a megadott időben
2. beállítás az év egy konkrét napjára – például születésnap, névnap
3. mint havi riasztás – beállítás a hónap egy bizonyos napjára. A riasztó például minden hónap 10-én fog megszólalni.
4. egy konkrét hónap minden napjára – a riasztó például januárban fog minden nap megszólalni.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta együttműködési modell

CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SOROZAT DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta együttműködési modell

A CASIO G-SHOCK DW-5600 sorozat együttműködési modellje Kelvin Hoeflerrel és a Powell Peralta márkával

A CASIO G-SHOCK DW-5600KH-1ER Kelvin Hoefler x Powell Peralta együttműködési modell a stílus és a tartósság tökéletes kombinációját kínálja. Ez az óra azoknak a skateboarding rajongóknak készült, akik szeretnének kitűnni a tömegből.

A G-SHOCK DW-5600 sorozat klasszikus és ikonikus órakivitelére épül, amely már évtizedek óta hű társa a sportolóknak. Most pedig Kelvin Hoefler, a világhírű brazil profi gördeszkázó és a Powell Peralta, legendás gördeszka márkájának együttműködésével újabb egyedülálló modell született.

A modell jellemzői

  • Tartósság: Az óra ütésálló felépítése és a G-SHOCK ismert strapabírósági technológiái biztosítják, hogy a DW-5600KH-1ER képes legyen változatos sporttevékenységekkel, például gördeszkázással vagy extrém sportolással szemben is ellenálló maradjon.
  • Stílus: A Kelvin Hoefler és a Powell Peralta jellegzetes stílusa és dizájnelemei visszaköszönnek az órában is. A fekete alapú színvilág izgalmas kiegészítővé teszi ezt a modellt, amely valóban kiemelkedik a tömegből.
  • Funkciók: Az óra számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén kezelhető mindennapokban és sporttevékenységek során egyaránt. A beépített világítás, a stopperóra, az ébresztő és az automata naptár csak néhány az elérhető funkciók közül.

Az együttműködés háttere

A CASIO G-SHOCK együttműködései mindig is izgalmasak voltak, és nem meglepő, hogy most a gördeszkázás világára fókuszálnak. A brazil gördeszkászt, Kelvin Hoeflert, valamint a Powell Peralta-t, mely az egyik legismertebb gördeszka márkája, összekapcsolva egy olyan modellt hoztak létre, amely tökéletesen tükrözi mindkét fél stílusát és tartóssági elvárásait.

A Powell Peralta márka évtizedek óta jelen van a skateboarding világában, és számos ikonikus gördeszka és alkatrész tervezése áll mögöttük. A CEz az együttműködés lehetőséget adott rá, hogy a gördeszkázás szerelmesei egyedi stílusban ragadhassanak meg.

További információk

Amennyiben szeretnél többet megtudni erről a különleges együttműködési modellel kapcsolatban, látogass el a CASIO G-SHOCK hivatalos weboldalára vagy olvasd el a Boarders Mag írását.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER – Gyakran Ismételt Kérdések

Mire való a CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER?

A CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER egy egyedi, korlátozott kiadású óra, amely a CASIO G-SHOCK és Kelvin Hoefler x Powell Peralta közös tervezési együttműködésének eredménye. Az óra tartós, ütésálló, és számos különleges funkcióval rendelkezik, mint például a vízállóság, az időzítő, az ébresztés és a világidő.

Hogyan működik az időzítő funkció?

Az időzítő funkció használatával könnyedén beállítható egy meghatározott időintervallum, és az óra figyelmeztet, amikor az idő lejárt. Az időzítőt lehet állítani másodpercek, perc, és órák tekintetében. Az időzítési értékek könnyedén módosíthatóak a gombok segítségével.

Hogyan lehet beállítani az ébresztőt az órán?

Az ébresztő beállításához először nyomja meg és tartsa lenyomva az “Adjust” (Beállítás) gombot, amíg a “AL” (ébresztő) jelzés megjelenik a kijelzőn. Ezután használja a gombokat a megfelelő időpont beállításához. Ha vége a beállításnak, nyomja meg az “Adjust” gombot a mentéshez.

Mennyire vízálló a CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER?

A CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER óra vízálló 200 méterig. Ezért viselheti úszás, zuhanyzás és könnyű snorkeling közben is. Azonban nem ajánlott a mélyvízi búvárkodás és más vízi sportok, mint például a nyomornoki merülés közben viselni az órát.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER egy különleges modell, amit a profi gördeszkás Kelvin Hoefler és a Powell Peralta közös munkája eredményezett.
– A modell egyedi színmintával és dizájnnal rendelkezik, ami kiemeli a G-SHOCK stílusát és a gördeszkázás energiáját.
– A DW-5600KH-1ER tartós, ütésálló kialakítással rendelkezik, amely megvédi őt a mindennapi körülményektől és az extrém sportok során fellépő behatásoktól.
– A G-SHOCK modell vízálló és ellenálló a porral szemben is, így hosszú élettartamot biztosít a megfelelő kezelés mellett.
– Az óra funkciói között megtalálhatók az idő és dátum kijelzése, stopper, világidő, ébresztőóra és háttérfény funkció, amelyek segítik a mindennapi életben és a sporttevékenységek során is.
– A CASIO G-SHOCK DIGITAL 5600 SERIES DW-5600KH-1ER a stílusos megjelenés mellett megbízhatóságot és tartósságot kínál a felhasználóknak.

Férfi karóra