CASIO COLLECTION F 91-1 Női karóra vélemények

Fedezze fel a CASIO COLLECTION F 91-1 karóra klasszikus stílusát és megbízhatóságát!Szuper vékony kialakítás és egyszerű kezelhetőség.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO COLLECTION F 91-1 egyik legnépszerűbb óra az egész világon. Ez az ikonikus digitális karóra stílusos és megbízható kiegészítője lehet mindennapi viseletednek. Az óra klasszikus megjelenésével és praktikus funkcióival tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a megbízható és időtálló órákat. Ebben a cikkben megismerheted ennek a kultikus órának a jellemzőit és használatát.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

COLLECTION

Modell F 91-1
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg akril
Rendeltetés

uniszex

Típus digitális
Súly 21 g

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 13,5-20,5 cm
Szíj szélessége 21-15 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag műanyag
Forma szögletes
Vastagság 8 mm
Tok szélessége 33 mm
Tok hossza 38 mm

Csomagolás

  • eredeti CASIO csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi riasztás, LED dióda, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 60 perc

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 60 óra.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: akril

Az üveg műanyagból (akrilból) készül. Fő előnye a magas rugalmasság, és ezért jobban ellenáll a törésnek. Hátránya pedig a karcolásokra és kopásokra való nagyobb hajlam.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !CASIO COLLECTION F 91-1

A CASIO F 91-1 modell bemutatása

A CASIO COLLECTION F 91-1 egy ikonikus és stílusos karóra, amely a CASIO híres kollekciójának része. A karóra már évtizedek óta népszerű, és időtálló tervezésével hívja fel magára a figyelmet. A F 91-1 modell számos olyan funkcióval rendelkezik, amely ideális mindennapi használatra, és a CASIO minőségi gyártásának köszönhetően hosszú éveken át kifogástalanul működik.

Termékjellemzők

A CASIO F 91-1 olyan alapvető funkciókkal rendelkezik, mint az idő, a dátum, az ébresztőóra és a stopper. A karóra digitális kijelzője könnyen olvasható, és a kényelmes szilikon szíjnak köszönhetően kényelmes viselet minden nap. A karóra továbbá vízálló, ezért akár az esős napokon is hordható.

Stílus és sokoldalúság

A F 91-1 modell kiválóan passzol mindennemű öltözékhez és alkalomhoz, legyen szó sportos vagy elegáns viseletről. Az egyszerűsége és letisztultsága révén mindig stílusos megjelenést biztosít viselőjének. A karóra könnyű súlya és kényelmes viselete miatt ideális mindennapi használatra.

A CASIO COLLECTION F 91-1 remek választás mindazoknak, akik egy megfizethető, megbízható és stílusos karórát keresnek. Ha szeretnél többet megtudni erről az ikonikus modellről, kattints ide.

karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO COLLECTION F 91-1 FAQs

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a CASIO COLLECTION F 91-1?

A CASIO COLLECTION F 91-1 egy klasszikus stílusú digitális karóra, amely többféle funkcióval rendelkezik, például időzítővel, stopperrel és ébresztőórával.

Hogyan állíthatom be az ébresztőórát?

Az ébresztőóra beállításához nyomja meg a “Mode” gombot, majd válassza az “AL” funkciót. Ezután állítsa be az órákat és a perceket az “Adjust” gombbal, és végül nyomja meg a “Mode” gombot újra az ébresztés aktiválásához.

Hogyan lehet cserélni az elemet?

Az elemcseréhez vegye le a hátlapot a karóráról, majd óvatosan távolítsa el az óra mozgásától. Cserélje ki az elemet, majd helyezze vissza az óra mozgását és zárja le a hátlapot.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– CASIO COLLECTION F 91-1 egy klasszikus megjelenésű digitális karóra
– Az időt, dátumot és napot is megjeleníti
– Vízálló kialakítású, így alkalmas mindennapi viseletre
– Kényelmes fekete szilikon szíjjal és könnyű testtel rendelkezik
– Ideális választás mind férfiaknak, mind nőknek, akik minimalista stílust kedvelnek

Női karóra