ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 férfi karóra vélemények

A Zeppelin Méditerranée 9670-5 a világ legnagyobb léghajója volt.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Zeppelin Méditerranée 9670-5 egy ikonikus légi jármű, amely a 20. század elején, a Zeppelin cég által tervezett és gyártott hajók egyik példánya volt. Ez a léghajó a Mediterráneum területén működött, és fontos szerepet játszott a légi közlekedés fejlődésében és bővülésében ezen a régióban. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a Zeppelin Méditerranée specifikációit, történetét és a haladás jelentőségét, amit hozott magával a légi közlekedésbe.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

ZEPPELIN

Kollekció

MÉDITERRANÉE

Modell 9670-5
Garancia 2 év
Szín

barna

Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon arab
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 79 g

ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 18-21,5 cm
Szíj szélessége 22-20 mm

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 42 mm
Vastagság 12 mm

Csomagolás

 • eredeti ZEPPELIN csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Stopper 1/1 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Stopper 1/1 másodperc – 60 perc

Mérés 1/1 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 60 perc.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !Blogposzt: ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5

ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5

Bevezetés

A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 egy stílusos és megbízható óra, amely a Zeppelin kiváló minőségét képviseli. Ez a svájci márka az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja a vásárlóknak. A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 azonban több, mint csak egy egyszerű időmérő eszköz. Az alábbiakban bemutatjuk ennek az órának a jellemzőit és előnyeit, valamint néhány hasznos tippet is, amelyek segíthetnek a kiválasztásában.

A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 jellemzői

A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 olyan óra, amely egyedülállóan elegáns és praktikus. A kerek, rozsdamentes acél tokú óra egyértelműen vonzza a tekintetet. Az elegáns fehér számlapok és az arannyal bevont indexek stílusos megjelenést kölcsönöznek az órának.

Az ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 különlegessége a robusztus működésében rejlik. Az óra megbízható kvarts szerkezetével pontos időmérést biztosít. Ezen kívül a 100 méteres vízállóság lehetővé teszi, hogy az órát bátran viselje minden hétköznapi tevékenység során, beleértve az esőben való sétát vagy az egyszerű kézmosást is.

Funkciók és előnyök

A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 több funkcióval rendelkezik, amelyek praktikussá és sokoldalúvá teszik ezt az órát. A dátumkijelző lehetővé teszi az aktuális dátum könnyű ellenőrzését. Emellett az óra három kisebb számlapja is van, amelyek a nap, a hónap és a másodperc kijelzésére szolgálnak. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy mindig nyomon kövesse az időt és a datát anélkül, hogy egy különórára lenne szüksége.

Az ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 másik előnye az elegáns, valódi bőr szíj, amely kényelmes viseletet biztosít egész nap. Az óra rozsdamentes acél csatja megbízhatóan rögzíti az órát a csuklón, így nem kell aggódnia az esetleges leesés miatt.

Tipp a vásárláshoz

Ha szeretné megtudni, hogyan vásárolhat ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 típusú órát az Egyesült Államokban, keresse fel az alábbi linket, ahol további információt találhat:
Példa cikk az US weboldalról.

Összefoglalás

A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 egy stílusos és megbízható óra, amely megfelel a Zeppelin minőségi elvárásainak. Az elegáns design, a pontos kvarts szerkezet és a különféle funkciók kombinációja teszi ezt az órát ideális választássá mindennapi használatra. Vegye figyelembe a fent említett vásárlási tippet, és fedezze fel a ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 egyedülálló stílusát és teljesítményét.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
FAQs – ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5

Gyakran Ismételt Kérdések – ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5

Általános

 • Hogyan lehet megrendelni a ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 terméket?
 • A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 terméket az alábbi módokon lehet megrendelni:

  • Online rendelés a hivatalos weboldalon keresztül.
  • Telefonon keresztül a vevőszolgálatunkon keresztül.
  • Személyesen az üzleteinkben.
 • Milyen típusú fizetések elfogadottak a ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 vásárlásakor?
 • A ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 vásárlásakor elfogadott fizetési módok:

  • Készpénz
  • Bankkártya (Visa, Mastercard)
  • Banki átutalás
  • Online fizetés (PayPal, Stripe)

Kézbesítés és Szállítás

 • Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelt ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5?
 • A szállítási idő a megrendeléstől és a kiszállítási címtől függ. Általában a rendelés kézbesítése 2-5 munkanapig tart, de ez eltérhet.

 • Hogyan követhetem nyomon a ZEPPELIN MÉDITERRANÉE 9670-5 szállítását?
 • A szállítás nyomon követhető egyedi csomagszám alapján, amit a rendelése elküldésekor kap. Ezt a csomagszámot felhasználva a szállítási vállalat weboldalán követheti nyomon a szállítást. Küldünk egy értesítést is, amikor a termék szállításra kerül.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Zeppelin Méditerranée 9670-5 egy hatalmas léghajó, ami a Zeppelin cég által készült.
– A méretei 325 méter hosszú és 40 méter széles, 85 méter magas.
– A Zeppelin Méditerranée 9670-5 képes 110 km/h sebességgel repülni.
– A léghajóban 400 utas és 50 fős személyzet tartózkodhat.
– Egy többfunkciós tér is van a léghajón, amelyben étterem és bár is található.
– A Zeppelin Méditerranée 9670-5 luxus kialakítással rendelkezik, magas szintű kényelmet nyújtva az utasok számára.
– A léghajó tervezett útvonala a mediterrán térségben található városok közötti utazásokat foglalja magában.
– A Zeppelin Méditerranée 9670-5 egyik fő előnye a légi közlekedéssel szemben az, hogy nem függ a repülőterek elérhetőségétől, és alkalmas a távoli és nehezen megközelíthető helyek meglátogatására.
– A Zepplin Méditerranée 9670-5 a Zeppelin cég legújabb terméke és a léghajóiparban új lehetőségeket nyit meg a turizmus területén.

Férfi karóra