XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap férfi karóra vélemények

Fedezze fel a XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap teljesítményét és stílusát!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

Az XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap egy kiváló minőségű okosóra, melyet a XIAOMI prémium kategóriás órái közé sorolhatunk. Az elegáns kialakítású, 4G LTE támogatással rendelkező okosóra számos funkcióval és kényelmes, prémium minőségű bőr szíjjal rendelkezik. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk ennek az innovatív és stílusos kiegészítőnek az előnyeit és funkcióit.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

XIAOMI

Kollekció

WATCH 2 PRO

Modell 6941812724774_R
Garancia 2 év
Szín

barna

Vízálloság 50M/5ATM
Üveg gorilla glass
Kompatibilitás Android
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Támogatott műholdas rendszerek GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Rendeltetés

férfi

Típus smart
Képernyőfelbontás 466×466 px
Akkumulátor kapacitás 495 mAh
Belső tároló 32 GB
Sport üzemmód 150
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 3

XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 46 mm
Vastagság 11,8 mm

Csomagolás

  • eredeti XIAOMI csomagolás
  • hivatalos garancia

XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap

Funkciók

GPS navigáció, Kaloriméter, Iránytű – digitális, Lépésszámláló, Időjárás előrejelzés, Okos órák/smart órák, Magasságmérő, Alvás monitoring, Értesítések, Google Pay, A számlap dizájnjának testreszabása, Edzés funkciók, Edzés elemzések, Szívműködés mérése, Stressz mérése, A vér oxigénellátásának mérése, GPS tracking, Sport üzemmód, Bluetooth hívás, NFC, eSIM kártya, Google Assistant, Testösszetétel mérés
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Iránytű – digitális

Az órában található iránytű mutatja az északot és a többi égtájat. A kijelzőn ezen felül mutatja a cél irányának szögét 0 – 359 fokig. A kivetítés felbontása/pontossága 1 fok. Az iránytű kötelező felszerelése minden kalandornak, túrázonak és outdoor rajongónak.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Magasságmérő

A barometrikus érzékelő bejegyzi az atmoszférikus nyomást és annak alapján átszámolja a tengerszint feletti magasságot. A magasságmérő akár 10 000 méter tengerszint feletti magasságig képes mérni a magasságot.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Google Pay

A Google LLC innovatív fizetési módja. Az áru vagy a szolgáltatások kifizetéséhez nincs szüksége se pénztárcára se bankkártyára, elég egy karóra és ezen szolgáltatás támogatása az ön bankjának részéről.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Edzés funkciók

Hasznos funkciók komplex szettje, amely magába foglalja a megtett távolság, a sebesség, a mozgástempó és más, a GPS és a gyorsulásmérő adatainak kombinálása alapján szerzett értékek megjelenítését. A funkciók információt szolgáltatnak az időről (eltelt idő, köridő, körhossz, átlagos sebesség), a tengerszint feletti magasságról (kumulatív felmenetel, kumulatív lemenetel, felmenetel/lemenetel sebessége), az elégetett kalóriákról és a szívfrekvenciáról.

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

A vér oxigénellátásának mérése

GPS tracking

Közvetlenül az órában elindítja a kívánt sporttevékenységet és annak befejezése után, a GPS-nek köszönhetően, az alkalmazásban a térképen megtekintheti a teljes útvonalat.

Sport üzemmód

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) vezeték nélküli technológia érintés nélküli fizetést vagy gyors csatlakozást tesz lehetővé más hasonló felszereltségű eszközökhöz.

eSIM kártya

Google Assistant

Testösszetétel mérés

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: gorilla glass

Az amerikai Corning cég lencséi rendkívül ellenállóak a karcolásokkal, vágásokkal szemben és kiváló eredményeket érnek el a repedésállóság terén is. A tulajdonságaikat folyamatosan fejlesztik. A jelenlegi csúcsmodell a Gorilla Glass Victus, amely a 2 méteres magasságból történő esést is sérülés nélkül megússza.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
Blog Post

XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Ezüst tokból és barna bőrszíjjal

Kialakítás és design

A XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE egy modern és elegáns kialakítású okosóra. Az ezüst tok és a barna bőrszíj tökéletesen passzol egymáshoz, lehetővé téve, hogy stílusosan viselhesd a különböző ruházatokkal. Az óra kerek kijelzője és vékony tokja kényelmes viseletet biztosít.

Funkciók és specifikációk

Az XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE számos hasznos funkcióval rendelkezik. 4G LTE kapcsolattal ellátva lehetővé teszi az telefonhívások indítását és fogadását közvetlenül az óráról. Emellett beépített pulzusmérővel, lépésszámlálóval és alvásfigyelővel is rendelkezik, ami lehetővé teszi az egészségünk ellenőrzését és javítását.

Ár és elérhetőség

Az XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE megvásárolható az USA-ban a xiaomiwatch2pro4g.us weboldalon. Az ára kedvező, figyelembe véve az okosóra magas színvonalú funkcióit és minőségét.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap – Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap?

A XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap egy okosóra, amely 4G LTE kapcsolattal rendelkezik és ezüst szíjú és barna bőr szíjjal rendelhető.

Milyen funkciókkal rendelkezik a XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap?

Az óra számos funkcióval rendelkezik, beleértve a szívritmus mérését, lépésszámlálót, alvásfigyelést, GPS-t és még sok mást.

Hogyan tudom beállítani a XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap?

Az óra beállítása egyszerű, csak kövesse az útmutatót, amelyet az órával kap.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– XIAOMI Watch 2 Pro 4G LTE ezüst tok barna bőr szíjjal egy elegáns és intelligens okosóra
– A készüléken található 4G LTE kapcsolat lehetővé teszi a hívások fogadását és a szöveges üzenetek küldését anélkül, hogy telefonra lenne szükség
– A nagy teljesítményű akkumulátor akár 14 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel
– A beépített GPS segítségével könnyen nyomon követhetjük a sporttevékenységeinket és a helyzetünket
– Az elegáns ezüst tok és a minőségi barna bőr szíj stílust és minőséget sugallnak

Férfi karóra


Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ