VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 férfi karóra vélemények

Ismerd meg a VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 órát, a luxus és stílus tökéletes kombinációját! Friss cikkünkben részletesen bemutatjuk.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 egy elegáns és stílusos óra, mely a Versace olasz divatmárka luxus és minőségi stílusát képviseli. Az óra a klasszikus görög motívumokkal és modern elemekkel kombinálja a hagyományt és a trendeket, így egy exkluzív és lenyűgöző kiegészítővé válik minden alkalomra. A cikkben részletezzük, mi teszi ezt az órát különlegessé, és hogyan illeszkedik a Versace luxusmárka egyéb termékeihez.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

VERSACE

Kollekció

GRECA CHRONO

Modell VE6K001/23
Szín

fekete / szürke

Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 95 g

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 17-21,5 cm
Szíj szélessége 22-20 mm

Tok

Tok színe arany árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 44 mm
Vastagság 12 mm

Csomagolás

  • eredeti VERSACE csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Stopper 1/10 másodperc – 30 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Stopper 1/10 másodperc – 30 perc

Mérés 1/10 másodperces pontossággal. A maximális mért idő 30 perc.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !
Versace Greca Chrono VE6K001/23

Versace Greca Chrono VE6K001/23

A Versace az egyik legismertebb olasz divatház, amely világszerte ismert a luxusmárkáiról és stílusos tervezéseiről. A Versace Greca Chrono VE6K001/23 egy exkluzív karóra, amely a márka elegáns és extravagáns stílusát tükrözi. Ez a karóra bizonyítja, hogy a Versace nem csupán a divat, hanem a minőségi órák terén is kiemelkedő.

Kiváló minőség és precíz kivitelezés

A Versace Greca Chrono VE6K001/23 edzett kristályüveggel rendelkezik, amely ellenálló a karcolásokkal szemben, így hosszú távon is tökéletes állapotban marad. A tok és a szíj rozsdamentes acélból készült, ami garancia a tartósságra és a kiváló minőségre. A kronográf funkcióval rendelkező karóra precíz svájci kvarc mozgással működik, így pontos időmérésre van lehetőség.

Vonzó design és elegancia

A Versace Greca Chrono VE6K001/23 igazi szemet gyönyörködtető. A fekete színű számlap elegáns arany színű indexekkel és mutatókkal van díszítve, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak egymással. Az arany színű bezel és pusher-ek tovább fokozzák a karóra exkluzív megjelenését. A Versace embléma is büszkén díszeleg az óra számlapján és a tokján is.

A Versace Greca Chrono VE6K001/23 igazi stílusikon, amely garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Végső gondolatok

A Versace Greca Chrono VE6K001/23 karóra tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének különleges, stílusos és exkluzív órával rendelkezni. Ez a karóra eleganciájával és precizitásával garantáltan lenyűgözi majd viselőjét, és hű társa lesz mindennapi tevékenységei során.

További részletekért látogass el ide!

karorak

➡️ EZT AKAROM !
VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 FAQs

VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 Frequently Asked Questions

What are the features of VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23?

A: VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 is a luxurious chronograph watch with a sleek black dial, Greca engraving on the top ring, and a stainless steel bracelet. It also features a date display and is water-resistant up to 50 meters.

Is the VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 suitable for everyday wear?

A: Yes, the VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 is a versatile timepiece that can be worn for both casual and formal occasions.

What is the warranty coverage for VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23?

A: The VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 comes with a 2-year international warranty that covers any manufacturing defects.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 egy férfi karóra, amelyet a legendás olasz divatház tervezett és gyártott
– A karóra fekete szíjja és ezüst színű acél óraórája stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének
– A karóra krómacél tokja 42 mm átmérőjű, így méretével és dizájnjával a modern és jól öltözött férfiak számára ideális viselet
– A karóra kiváló minőségű svájci szerkezettel van felszerelve, így pontos időtartamot biztosít viselőjének
– A VERSACE GRECA CHRONO VE6K001/23 egy elegáns és stílusos választás minden olyan férfinak, aki értékeli a minőséget és a divatot

Férfi karóra