CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M férfi karóra vélemények

Kategória:

A CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M egy lenyűgöző óra, amely a CITIZEN híres precizitásával és minőségével büszkélkedhet. Ez az elegáns és stílusos karóra tökéletes kiegészítő a mindennapi viselethez vagy akár ünnepi alkalmakra is. A nagy pontosságú automata szerkezetnek köszönhetően nem kell aggódnunk az idő leállása miatt, miközben a kényelmes szíj és a vízállóság lehetővé teszi viselését bármilyen körülmények között. Ha szeretnénk újra felfedezni az időt, a CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M az ideális választás.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CITIZEN

Kollekció

TSUYOSA

Modell NJ0151-88M
Garancia 5 év
Szín

mentol színű / ezüst

Táplálás automata
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 138 g

CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa zsanérzár
Méret 16-22,5 cm
Szíj szélessége 22-18 mm


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 40 mm
Vastagság 11,7 mm

Csomagolás

  • eredeti CITIZEN csomagolás
  • hivatalos garancia

CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M

Funkciók

Dátum – a hónap napja
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: automata

Az automata karórákat mechanikus szerkezet hajtja. A feltekert rugó fokozatos kiengedésének elvén működnek. Viselés közben a kar természetes mozgásából származó energia a rotoron keresztül áthelyeződik a feltekerő rendszerbe, amely automatikusan felhúzza a rugót. Ezek az órák a konstrukciójuktól és a rugó hosszától függően egy felhúzásra különböző hosszú ideig képesek működni. A járástartalék általában 24 és 48 óra között mozog.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: zsanérzár

A zsanérzár a karkötők és óraszíjak felcsatolásának legelterjedtebb formája. Egyszerű és megbízható felcsatolási módszerről van szó. Véletlenszerű kicsatolás esetén nem kerül sor a teljes szétcsatolásra és az óra a kézen marad.

➡️ EZT AKAROM !

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88M

Tökéletes választás a modern férfiak számára

A Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88M elegáns és stílusos óra, amely kifejezi a viselőjének egyedi stílusát és személyiségét. Ez a kivételes darab tökéletes kísérő a mindennapi életben és az elegáns eseményeken egyaránt.

A NJ0151-88M óra japán precizitással és minőséggel készült. Az automatikus mechanizmus lehetővé teszi, hogy az óraa működéséhez nincs szükség elemcserére, mivel a mozgását a viselő karja biztosítja. Ez a funkció különösen kényelmes és praktikus, hiszen nem kell aggódni az elemek cseréjével járó teendők miatt.

Vezető kialakítás és jellemzők

A Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88M dizájnnal is lenyűgözi az órajátékok kedvelőit. Az ezüst színű rozsdamentes acél óratok és a fekete színű szíj tökéletes összhangban van, hogy kiemelje a nyomógombokat és az idő kijelzőjét. Az óraszámlapon az analóg kijelzőn pontos időt mutató mutatókat és vonalak találhatóak. Az idő olvasása egyszerű és könnyen érthető a citromsárga, látványos mutatóknak és indexeknek köszönhetően.

A 42 mm-es számlap átmérője lehetővé teszi, hogy az ízléses óra elég nagy legyen ahhoz, hogy feltűnjön a csuklón, és ugyanakkor nem túl nagy ahhoz, hogy kényelmetlenül mutasson. Az óra kijelzője edzett kristály üvegből készült, amely ellenállóbb és kevésbé hajlamos a karcolásokra, mint az átlagos órák.

Stílusos és praktikus

A Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88M nem csak kiváló stílussal rendelkezik, hanem a legmagasabb funkcionalitást és praktikusságot is nyújtja. Az óra vizes ellenálló képességgel rendelkezik, így nincs szükség aggódni az eső vagy a kézmosás során bekövetkező vízbevitel miatt. A karóra gyönyörűen illeszkedik az aktív életmódot folytató férfiakhoz, akik értékelik a minőséget és a stílust.

Amerikai weboldalról szóló releváns cikk

További hasznos információkért látogasson el a példa.com weboldalra. Ott részletes cikkeket és véleményeket talál a legújabb Citizen órákról és más divattal kapcsolatos témákról is.

karorak

➡️ EZT AKAROM !

CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M Frequently Asked Questions (FAQs)

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) – CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M

Mit jelent az “automata” működés?

A “CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M” óra automata működési mechanizmussal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a mozgásához a viselettel együtt létrejövő energiát felhasználja, és nem szükséges hozzá elem vagy napelem használata.

Az órának van-e dátumkijelzője?

Igen, a “CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M” modell egy beépített dátumkijelzővel rendelkezik, amely a számlapon található.

Milyen vízállósági szinttel rendelkezik az óra?

Ez az óra ellenáll a mindennapi életünk során előforduló vízhatásoknak, beleértve az esőt, kézmosást és zuhanyzást, azonban nem ajánlott megtartani vagy alkalmazni úszáshoz vagy merüléshez.

Milyen garancia jár a “CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M” órára?

Az órára 1 év garancia jár gyártási hibák esetére. Kérjük, tartsa meg a vásárlást igazoló bizonylatot, hogy igénybe vehesse a garanciális szolgáltatást.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CITIZEN TSUYOSA AUTOMATIC NJ0151-88M egy automata működésű karóra
– Az óra JP1050 kaliberű szerkezetet használ
– Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tokkal rendelkezik
– A fekete számlapon jól látható ezüst színű mutatók találhatóak
– Az óra 200 méteres vízállósággal rendelkezik
– Elegáns és tartós kialakításban elérhető

Férfi karóra


Az akciók, amikre vártál: Citizen karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ