Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs férfi karóra vélemények

Készítse el a Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 db-ra korlátozott mennyiségű cikk rövid bevezetőjét: 130 karakterben.

Felvezetés: Fedezzen fel egyedi limitált kiadásban megvásárolható Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue órát, csak 7,000 db áll rendelkezésre!

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs egy különleges kiadású búváróra, amelyet a Citizen vállalat kifejezetten a vízi sportok szerelmesei számára tervezett. Az óra rendkívül tartós és megbízható, valamint számos kényelmi funkcióval rendelkezik, hogy megkönnyítse a víz alatti tevékenységeket. A limitált szériás darabok száma mindössze 7,000, így ez a különleges óra valódi ritkaság a búvárórák szerelmesei számára. Ez a cikk bemutatja a Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs jellemzőit és előnyeit, valamint megoszt néhány tippet a vásárlók számára.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CITIZEN

Kollekció

PROMASTER

Modell BN0166-01L
Garancia 5 év
Szín

fekete / kék / zöld

Táplálás napelemes (ECO DRIVE)
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés

férfi

Típus analóg
Súly 95 g

Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs

Szíj

Anyag kaucsuk
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 20 mm

Tok

Tok színe kék árnyalat / ezüst árnyalat / zöld
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 44 mm
Vastagság 11,5 mm

Csomagolás

  • eredeti CITIZEN csomagolás
  • hivatalos garancia

Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Az elem állapotának indikátora, Limitált edíció, Ellenáll a mágneses mezőknek, Forgó lünetta
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: napelemes (ECO DRIVE)

Az Eco Drive a CITIZEN karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Óraszíj anyaga: kaucsuk

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Ellenáll a mágneses mezőknek

A karóra a konstrukciójának köszönhetőnek ellenáll a mágneseses mezők negatív hatásának.

Forgó lünetta

Rövid mért szakaszok könnyű mérésére szolgál, maximum 60 másodpercig. A lünetta a startpozíció beállítására szolgál. Egyszerű elfordítással beállítja a startpozíciót, és a mért időt leolvassa a lünettáról.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs

A Citizen BN0166-01L Promaster Dive egységkombináció kék korlátozott kiadás 7,000 db-os mennyiségben

H2 Cím

A Citizen BN0166-01L Promaster Dive egységkombinációja kék korlátozott kiadásban 7,000 db-os mennyiségben igazi különlegesség a búvározás szerelmesei számára.

H3 Cím

Az óra strapabíró kialakítása és vízállósága miatt ideális választás a víz alatti kalandokhoz. A Citizen Promaster Dive Unite sorozatának tagjaként a BN0166-01L kiugró minőséget és teljesítményt nyújt.

Az óra edzett acél tokjával és kék szíjával kitűnően mutat a csuklón, emellett a kiváló minőségű automata szerkezete biztosítja a pontos időkijelzést. A tartós rozsdamentes acélból készült tok védve van az esetleges sérülésektől és karcolásoktól. A modell 200 méterig (660 láb) vízálló, így a technikásabb búvárkodás mellett más vízi sportoknál is magabiztosan használható.

H3 Cím

A Citizen az üveg alatt is tökéletes olvashatóságot biztosító zafírüveget alkalmazta az óra előlapján. Ez az üveg rendkívül ellenálló és ellenáll a karcolásoknak, védelmet nyújtva a mindennapi használat során.

Az óra kék számlapja intelligens és letisztult kialakítással rendelkezik, amely könnyen leolvasható még a víz alatt is. Az óra mutatói és indexei nagy méretű, élénk színű és világító bevonattal vannak ellátva, amely lehetővé teszi a tökéletes időmegjelenítést gyenge fényviszonyok esetén is.

A Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite órának két fontos jellemzője a Helioseal és az Ecodrive technológia. A Helioseal technológia lehetővé teszi, hogy az óra tartósságának növelése érdekében tömítse a fém alkatrészeket, és megakadályozza a sóvíz által okozott korróziót. Az Ecodrive technológia pedig a napenergiát használja fel az óra működéséhez, így sosem kell azzal foglalkoznod, hogy az elem lemerül.

H3 Cím

A Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite kék korlátozott kiadásban mindössze 7,000 db-os mennyiségben érhető el, így igazi ritkaság. A kék szín szimbolizálja a tenger mélységét és a szabadságot, míg a korlátozott számban elérhető darabszám még különlegesebbé teszi ezt az órát.

Ha szeretnéd beszerezni ezt a különleges Citizen órát, akkor keresd fel a linkekre kattintva a hivatalos honlapunkat, ahol bővebb információkat találsz az óráról és vásárolhatsz is.

karorak

➡️ EZT AKAROM !
</p> <h1>Citizen BN0166-01L Promaster búváróra</h1> <p>

Mikor lesz elérhető a Citizen BN0166-01L Promaster búváróra?

A Citizen BN0166-01L Promaster búváróra 7,000 darabos kék limitált kiadásban elérhető lesz.

Milyen fejlécek szerepelnek az órán?

A Citizen BN0166-01L Promaster búváróra a következő fejlécekkel rendelkezik:

  • H2 fejléc: Óra beállítása – H3 fejlécek: Dátum beállítása, időzóna beállítása
  • H2 fejléc: Búvárzóna – H3 fejlécek: Búvárzóna előkészítés, mélységmérés, órarend használata
  • H2 fejléc: Karbantartás – H3 fejlécek: Vízállóság fenntartása, elemcsere


karora

➡️ EZT AKAROM !

– Citizen BN0166-01L Promaster Dive Unite with Blue Limited Edition 7,000 pcs egy kék színű limitált kiadású Citizen merülőóra
– Az óra 7,000 darabban készült
– Kifejezetten a merüléshez tervezték és alkalmas mélyvízi kalandokra
– Az óra képes 200 méteres mélységig vízálló lenni
– Könnyű és tartós anyagokból készült, hogy elviselje a kemény környezeti feltételeket
– Az óra pontos és megbízható quartz szerkezettel rendelkezik
– Könnyen olvasható nagy méretű számokkal és mutatókkal
– A kék színű számlap és szíj egyedi megjelenést biztosít az órának
– A Citizen márka híres minőségi óráiról és az innovációra való törekvéséről

Férfi karóra


Az akciók, amikre vártál: Citizen karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ