CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition Női karóra vélemények

CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition: Kifinomult stílus és teljesítmény egyedülálló kiegészítőkkel.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE korlátozott kiadású órájáról szóló cikkünkben bemutatjuk ezt az exkluzív darabot. A CASIO és a RAG & BONE együttműködéséből született ez a elegáns, stílusos óra a modern és a hagyományos elemek összefonódásával. A limitált széria tagjaiként ezek az órák csupán keveseknek lesznek elérhetőek, így különleges és egyedi daraboknak számítanak a kollekciók kedvelői számára. Ismerkedjünk meg tehát közelebbről ezzel a különleges órával, amely a CASIO PREMIUM COLLECTION egyik legkiemelkedőbb terméke.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CASIO

Kollekció

VINTAGE

Modell A1000RCG-8BER
Garancia 2 év
Szín

szürke

Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg zafír
Rendeltetés

uniszex

Típus digitális
Súly 99 g

CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition

Szíj

Anyag nemesacél


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Anyag nemesacél
Forma szögletes
Vastagság 7,3 mm
Tok szélessége 38 mm
Tok hossza 39,6 mm

Csomagolás

 • eredeti CASIO csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi riasztás, LED dióda, Limitált edíció, Előreprogramozott naptár, Stopper 1/100 másodperc – 60 perc
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Limitált edíció

A limitált kiadást az jellemzi, hogy a gyártó az egész világ számára csak bizonyos mennyiségű darabot gyártott le. Magyarországra ezért csak korlátozott mennyiségű darab jut el, legtöbbször nem több, mint 10 – 20 db. Minden egyes darab egyedülálló, szokás szerint azáltal, hogy szám jelölés – sorszám – van belegravírozva. Többnyire speciális, limitált csomagolásban vannak szállítva is.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Stopper 1/100 másodperc – 60 perc

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 60 óra.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition

A Kifinomult Óraszéria, ahol Casio és a RAG & BONE találkozik

A Casio, a japán vezető óragyártó cég, és a New York-i divatmárka, a RAG & BONE közös projektjeként született meg a CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra. Ez a különleges kiegészítő egyesíti a kifinomultságot és a strapabíró, megbízható japán technológiát.

A Casio Premium Collection órák mindig is az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációját képviselték. Az A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition pedig mindezt fokozza egyedi tervezésével és magas minőségű alapanyagaival.

Az óra rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és az ellenállóságot a mindennapi használat során. Az egyedi tervezésű szürke számlap és az arany színű mutatók és jelölők elősegítik a könnyű leolvasást és a stílusos megjelenést.

A CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra számtalan funkcióval rendelkezik, többek között:

 • Bluetooth kapcsolat: Csatlakoztassa az órát okostelefonjához és élvezze a kényelmet, amit az óra és az alkalmazás közti szinkronizáció nyújt.
 • Lépésszámláló és kalóriaégetés monitorozás: Tartsa nyomon az egészségét és a testmozgását az óra által nyújtott funkciókkal.
 • Időzítő és stopper funkció: Használja az órát az időzített tevékenységek és sportesemények precíz mérésére.
 • Vízállóság: Az óra vízálló kialakításának köszönhetően akár úszhat is vele.

Amellett, hogy az óra kiválóan használható mindennapi életünkben, a CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition az utcákon is megállja a helyét. Az RAG & BONE egyedi stílusa és a Casio minőségi dizájnja tökéletes összhangban vannak, és bárhol kiemelkedő megjelenést biztosítanak.

Ha további információra vagy vásárlási lehetőségre van szüksége, keresse fel awww.example.com webhelyet, ahol még több részletet és képet találhat a CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óráról.


karorak

➡️ EZT AKAROM !

CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Korlátozott kiadás – GYIK

GYIK – CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Korlátozott kiadás

Milyen jellemzőkkel rendelkezik a CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra?

A CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra az alábbi funkciókkal rendelkezik:

 • Automatikus időjelzés hét különböző városban
 • Dupla LED világítás
 • Szélsebesség mérés
 • Nappal/dátum kijelzés
 • Kifinomult titán tok
 • Fémforgács-álló ötvözet óraszíj
 • 10 BAR vízállóság

Milyen korlátozott kiadású óráról van szó?

A CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra a RAG & BONE tervezőmárkával együttműködés eredményeként készült. Ez a kollekció különleges megjelenést és exkluzív részleteket tartalmaz, amelyek az egyedi stílus és a prémium minőség jegyeit hordozzák.

Hogyan történik a CASIO PREMIUM COLLECTION A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition óra beállítása?

Az óra beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Húzza ki az idő beállító koronát az első állásba.
 2. Pörgesse meg a koronát az óramutató járásával ellentétes irányban, amíg az elérni kívánt időzóna felé áll.
 3. Engedje vissza a koronát a készülékbe, majd az óra automatikusan beállítja a megfelelő időt.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A Casio Premium Collection A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition egy exkluzív karóra
– A karóra a Rag & Bone divatmárka együttműködésével jött létre
– A karóra rozsdamentes acélból készült, és PVD bevonattal rendelkezik, ami egy elegáns megjelenést kölcsönöz neki
– A karóra fekete számlappal rendelkezik, amelyet világító kezek és indexek díszítenek
– A karórában található funkciók közé tartozik a nap dátum kijelzése, stopperóra, világidő, ébresztőóra és LED világítás
– A karóra strapabíró és vízálló, akár 100 méteres mélységig is
– A Casio Premium Collection A1000RCG-8BER RAG & BONE Limited Edition egyedi és stílusos karóra, amely tökéletes választás lehet az elegáns és trendi megjelenés kedvelőinek.

Női karóra