CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD – A CASIO G-SHOCK óra, mely korszerű technológiával és strapabíró kialakítással rendelkezik.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD egy újgenerációs óra, amely időtlen stílust és kivételes strapabírást kínál. A karbonszál erősítése a számlapon és az órakarának anyagában biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot. Az innovatív funkciók, mint például az automata időbeállítás, az ellenálló kialakítás és a kvarcmozgás teszik ezt az órát az ideális választássá mindennapi használatra és extrém körülmények között. A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER egy igazi ikon a prémium és a teljesítmény terén, amely minden kalandra és kihívásra készen áll.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GA-B001-1AER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 51 g

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag karbon / műanyag
Forma kerek
Átmérő 42,5 mm
Vastagság 13,5 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra, Telefon kereső, Óránkénti jelzés, LED dióda, Neo-kijelző, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1 másodperc – 24 óra

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD – Blog Post

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD egy prémium minőségű, robusztus karóra, amelynek minden elemét arra tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek. Ez az óra követi a G-Shock hagyományát, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek minden kalandor számára ideálisak.

Robusztus kialakítás

A G-SHOCK GA-B001-1AER Carbon Core Guard karóra kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült. A karbonszálas anyagból származó burkolat rendkívül strapabíró, és biztosítja, hogy az órád hosszú távon megőrizze eredeti megjelenését. A koronát és a gombot védő speciális szerkezet védelmet nyújt a külső ütésekkel és rázkódásokkal szemben.

Fejlett funkciók

A GA-B001-1AER Carbon Core Guard óra számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével te is bármilyen kalandra felkészülve érezheted magad. A beépített lépésmérővel könnyedén nyomon követheted az aktivitásodat, míg a stopper és az időzítő tökéletes társaid lehetnek a sportolás során. Az óra ellenáll a víznek és a sárnak is, így akár merüléshez vagy túrázáshoz is ideális választás.

CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD

Vásárold meg most a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD karórát és legyél felkészülve minden kalandra! További információkért kattints ide.

Forrás: US Web Source


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD – Gyakran Ismételt Kérdések (FAQs)

Mit takar a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modell?

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modell egy olyan óra, amelyet a CASIO G-SHOCK családba tartozó sportóra kollekció részeként alkottak meg. Az órának van egy speciális carbon core guard burkolata, amely extra védelmet nyújt az ütések és rázkódások ellen. Emellett a modell rendelkezik számos különleges funkcióval és vízállósággal.

Milyen funkciókkal rendelkezik a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modell?

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modell számos funkcióval rendelkezik, ideértve:

 • Automatikus időbeállítás
 • Stopperóra
 • Visszaszámláló időzítő
 • Naptár
 • Ébresztés
 • Kronográf
 • LED világítás

Milyen méretben érhető el a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modell?

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modellnek a következő méretei vannak:

 • Óra átmérő: 55 mm
 • Vastagság: 19,2 mm
 • Pánt szélesség: 28,8 mm

Hogyan tisztítsam meg a CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modellt?

A CASIO G-SHOCK ORIGINAL GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD modellt könnyedén tisztíthatja egy vizes ruhával. Fontos, hogy ne használjon semmilyen erős vegyszert vagy tisztítószert, mivel ezek károsíthatják az órát és a burkolatát.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A G-SHOCK GA-B001-1AER CARBON CORE GUARD eredeti óra készüléke szénszálas védőborítással rendelkezik.
– Az óra vízálló és ütésálló, így ideális a sportos és aktív életmódhoz.
– A kialakításában kiemelt figyelmet kapott a tartósság és a megbízhatóság, hogy a legextrémebb körülmények között is működjön.
– Az órában található funkciók közé tartozik az idő, a dátum és az ébresztő funkció is.
– A LED világításnak köszönhetően az óra könnyen olvasható még sötét környezetben is.
– Az óratokban található számlap mutatói jól láthatóak és könnyen beállíthatóak a pontos időmegjelenítés érdekében.
– Az óra kényelmesen illeszkedik a csuklóhoz és könnyen állítható a speciális hevederrendszernek köszönhetően.
– Ez az óra a CASIO G-SHOCK eredeti kollekciójába tartozik, amely a stílus és a funkciók tökéletes kombinációját nyújtja.

Férfi karóra