CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER – kifinomult funkciók, tartósság és stílus egyben.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER egy modern és stílusos óra, amely kifejezetten az aktív életmódot élőknek lett tervezve. Az óra strapabíró szerkezete és sokoldalú funkciói révén kiváló társ a mindennapi edzések során. A kiváló vízállósággal és ütésállósággal rendelkező G-SQUAD 5600 Series DW-H5600-1ER óra segít a felhasználóknak követni a teljesítéseiket és optimalizálni az edzésüket. Ebben az írásban megvizsgáljuk, hogy ez az óra milyen előnyöket kínál, hogyan működik, valamint hogyan lehet használni a mindennapi életben és sporttevékenységek során.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-SQUAD

Modell DW-H5600-1ER
Garancia 2 év
Szín

fekete

Táplálás napelemes (Tough solar) / USB
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus smart
Súly 59 g

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER

Szíj

Anyag bio anyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-23,5 cm
Szíj szélessége 26-19 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag bio anyag
Forma szögletes
Vastagság 16,6 mm
Tok szélessége 44,5 mm
Tok hossza 51,1 mm

Csomagolás

  • eredeti G-SHOCK csomagolás
  • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Időzítő – 1/1perc – 1 óra, Holdfázisok, Telefon kereső, Az elem állapotának indikátora, Kaloriméter, Lépésszámláló, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Ütésállóság, teljesen automatikus LED dióda, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Snooze, Sport üzemmód, Stopper, Világidő, Edzés elemzések, Vibrációs ébresztő, Napkelte/napnyugta funkció
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: bio anyag

A szíjak gyártásához használt műanyagot a Ricinus communis növény magjának feldolgozásával állították elő. A növényi polimert – műanyagot, amely eredetének és biológiai lebonthatóságának köszönhetően minimális hatással van a környezetre, megfelelő kémiai eljárásokkal szintetizálják a kipréselt olajból.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Időzítő – 1/1perc – 1 óra

Időzítő maximum 1 óra visszaszámlálással.
Példa: a visszaszámlálást 30 percre állítom be. Ennek eltelte után az óra jelzi a visszaszámolt idő végét.

Holdfázisok

Ez a funkció a hold aktuális fázisát mutatja. Az aktuális fázis a digitális órákon egy speciális ikon segítségével, az analóg (mutatós) órákon segédszámlap segítségével van megjelenítve.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

teljesen automatikus LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. Az auto funkció a dióda automatikus kapcsolását biztosítja az óra archoz való fordítása után. Az órában szenzor található, mely 45 fokos dőlésnél aktiválódik, és kapcsolja a diódát. Ezen felül az óra fényszenzorral is fel van szerelve, amely csak félhomály, illetve sötét esetén kapcsolja be a diódát. A funkciót be- vagy kikapcsolhatja. Az automatikus szenzor kikapcsolása után a megvilágítást a gomb egyszerű megnyomásával indítja el.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Snooze

A riasztó kibővített funkciója. Az ismételt ébresztést biztosítja, ami azt jelenti, hogy az ébresztő kikapcsolása után a riasztó pár perc után újra hangjelzést ad, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja a Snooze funkciót is.

Sport üzemmód

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Edzés elemzések

Az edzés haladó adatainak megjelenítése, beleértve a torna állapotát, az edzés folyamatát és előrehaladását, az edzésterhelés fejlődését, a VO2MAX-ot és a szervezet regenerálására szükséges hozzávetőleges idő kiszámítását.

Vibrációs ébresztő

A beállított időben a riasztó csenget és vibrál. Beállítási lehetőségek:
1. egyidejű vibrálás és csengés
2. csak vibrálás
3. csak csengés.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !


CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER Blog Poszt

Megérkezett a CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER

Bevezetés

A CASIO G-SHOCK régóta a strapabíróság és funkcionalitás szinonimája, és most bemutatja legújabb kiegészítőjét, a G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER órát. Ez a modell minden szempontból kiemelkedő, stílusos külsővel és új funkciókkal büszkélkedhet. Ismerjük meg részletesebben ezt a remek órát!

Külső és Kijelző

A DW-H5600-1ER óra kirobbanóan sportos megjelenéssel rendelkezik, amelyet a fekete szín és izgalmas részletek tesznek teljessé. A strapabíró és könnyű gyanta óraház tökéletesen illeszkedik a csuklóhoz. Az óra beépített környezetbarát LED világítással rendelkezik, így mindig tökéletesen láthatja az időt.

Funkciók

A G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER számos új funkcióval rendelkezik, amelyek minden sportrajongó számára kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. Örömmel fedezheti fel a lépésszámláló, a kalóriaszámláló és az időmérő funkciókat. Ezek a funkciók kiválóak például futás vagy más sporttevékenységek során. Az óra is kompatibilis a Bluetooth technológiával, így könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, és átviheti az adatokat a G-SHOCK alkalmazás segítségével.

Linkek

Ha többet szeretne megtudni a CASIO G-SHOCK termékekről, látogasson el a G-SHOCK hivatalos weboldalára. Itt számos további izgalmas modellt találhat az óramárkától. Ha pedig specifikusan érdekli a DW-H5600-1ER modell, olvassa el ezt a részletes leírást egy amerikai weboldalon!


karorak

➡️ EZT AKAROM !

Milyen funkciókkal rendelkezik a CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER?

1. Ütésálló kivitel

A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER strapabíró és ütésálló szerkezete megvédi a karórádat a véletlen esések vagy ütődések okozta károktól.

2. Vízálló kivitel

Ez a modell 200 méteres vízállósággal rendelkezik, így bátran használhatod víz alatt is, például úszás vagy búvárkodás közben.

3. Lépésszámláló és kalóriaszámláló

A beépített lépésszámláló és kalóriaszámláló funkcióval könnyedén követheted edzések során elégetett kalóriáidat és megtett lépéseidet.

4. Bluetooth kapcsolat

Az óra Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így könnyen összekötheted mobiltelefonoddal és szinkronizálhatod az adatokat, például értesítéseket fogadhatsz az órádra.

5. Környezeti hőmérséklet mérés

Az óra környezeti hőmérsékletet is képes mérni, így mindig tájékozódhatsz az aktuális hőmérsékleti viszonyokról.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-SQUAD 5600 SERIES DW-H5600-1ER egy sportos óra.
– Az óra Bluetooth technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot más eszközökkel.
– Az óra 200 méterig vízálló, így tökéletes választás az aktív életmódot folytatók számára.
– A kijelző világító funkcióval rendelkezik, hogy könnyen leolvasható legyen a sötétben is.
– Az óra különféle sportmódokat kínál, például edzéstervet, lépésszámlálót és időmérő funkciókat.
– Az óra strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a külső hatásoknak.
– Az óra stílusos megjelenéssel rendelkezik, ami időtálló és modern egyben.

Férfi karóra