CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER férfi karóra vélemények

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER egyedi stílusban és kiváló minőségben.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER egy új generációs óra, amely számos innovatív funkcióval és stílusos kialakítással rendelkezik. Az óra strapabíró és vízálló kivitele ideális különböző kalandos tevékenységekhez és sportoláshoz. A G-SHOCK kollekció jellemző masszív kialakítása és megbízható működése kiemeli ezt az órát az üzleti és szabadidős viseletek között egyaránt. Fedezze fel a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER egyedülálló kombinációját a funkcionalitásról és stílusról!

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

G-SHOCK

Kollekció

G-CLASSIC

Modell GA-B2100C-9AER
Garancia 2 év
Szín

sárga

Táplálás napelemes (Tough solar)
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg ásványi
Számjegyek a számlapon indexek
Kompatibilitás IOS / Android
Rendeltetés

férfi

Típus digitális / analóg
Súly 52 g

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 15-22,5 cm
Szíj szélessége 25-18 mm

Tok

Anyag karbon / műanyag
Forma kerek
Átmérő 45,4 mm
Vastagság 11,9 mm

Csomagolás

 • eredeti G-SHOCK csomagolás
 • hivatalos garancia

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER

Funkciók

12/24 órás formátum, Napi 5 riasztás, Bluetooth kapcsolat, Időzítő – 1/1perc – 1 óra, Telefon kereső, Óránkénti jelzés, Az elem állapotának indikátora, LED dióda, Neo-kijelző, Ütésállóság, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, Stopper 1/100 másodperc – 24 óra, Világidő
Funkciók részletes leírása
Óratok anyaga: karbon

A karbon extrém ellenállóságot és állóképességet biztosít az óratoknak. A karbonnal kiegészített óráknak hosszabb az élettartamuk.

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Táplálás: napelemes (Tough solar)

A Tough Solar a CASIO karórák táplálási technológiája. Az üveg alatt napelemek találhatók, amelyek a fényenergiát elektromos energiává alakítják, amely az akkumulátorban tárolódik és meghajtja az órát. Így nincs szükség elemcserére!

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

12/24 órás formátum

Az időt kétféleképpen lehet megjeleníteni, 12- vagy 24-órás formátumban. Például 4:45 vagy 16:45.

Napi 5 riasztás

5 független riasztó, amelyek rugalmasan emékeztetnek a fontos eseményekre. Egészen 5 különböző emlékeztető időt állíthat be.

Bluetooth kapcsolat

Az óra bluetoothon keresztül kompatibilis a mobiltelefonnal. Támogatott operációs rendszerek: iOS 10 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb.

Időzítő – 1/1perc – 1 óra

Időzítő maximum 1 óra visszaszámlálással.
Példa: a visszaszámlálást 30 percre állítom be. Ennek eltelte után az óra jelzi a visszaszámolt idő végét.

Telefon kereső

Elveszítette telefonját? Egy egyszerű gombnyomással az órán megszólaltatja a telefon ébresztőjét, és így egyszerűen meg tudja találni.

Óránkénti jelzés

Amennyiben a funkció be van kapcsolva, akkor az óra minden eltelt órára hangjelzéssel figyelmeztet.

Az elem állapotának indikátora

Ezen funkció többnyire a napelemes órákban található. Az akkumulátor töltöttségének állapotát mutatja. Ha az indikátor alacsony szintet mutat, az órát ki kell tenni a fényre.

LED dióda

Az óra elülső oldalának megvilágítását (LED) dióda biztosítja. A megvilágítás a gomb egyszerű megnyomásával aktiválható.

Neo-kijelző

Egy réteg a mutatók felületén, amely a fényen való rövid feltöltés után hosszú időre biztosítja azok megvilágítását a sötétben.

Ütésállóság

Egyedi konstrukciós megoldás, amely kiküszöböli az ütések, vibrációk és rázkódások kedvezőtlen hatásait, és így biztosítja az óra magas ellenállóképességét.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper 1/100 másodperc – 24 óra

Az eltelt időt, a részidőt és a végidőt 1/100 másodperces pontossággal méri. A maximális mért idő 24 óra.

Világidő

A kijelzőn egyszerűen meg tudja jeleníteni a kiválasztott fővárosok és helyiségek idejét.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

➡️ EZT AKAROM !

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER

Az ikonikus G-SHOCK óra – GA-B2100C-9AER

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER örökölte az ikonikus G-SHOCK kialakítását és megbízhatóságát. Ez az óra ideális választás a különböző sporttevékenységekhez és a mindennapi használathoz is.

Imponáló tulajdonságok

A GA-B2100C-9AER rendelkezik a G-SHOCK sorozat jellemző ipari, robosztus designjával. Az óra strapabíró, sokkálló anyagokból készült, amelyek megóvják az órát a mindennapos használat során felmerülő esetleges sérülésektől.

Az óra 200 méterig vízálló, így bátran viselhető a vízi sportoknál és az extrém körülmények között is. Az óra hátulján található panelek pedig megnövelték az ütésgátlás képességét, hogy bármilyen akció során is megbízható maradjon.

Stílus és funkcionalitás

A GA-B2100C-9AER modern megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletesen illik mind a sportos, mind az elegánsabb stílushoz. Az óra kiváló minőségű világos arany színű óraházzal rendelkezik, valamint egy szilikon szíjjal a maximális kényelemért és tartósságért.

Az óra ásványi üveggel van ellátva, amely kiválóan ellenáll a karcolásoknak, így hosszú távon megőrzi az eredeti fényét. A LED világítás segítségével akár sötétben is könnyedén leolvasható az idő.

Funkciók

A GA-B2100C-9AER számos hasznos funkciót kínál, közöttük:

 • Automatikus naptár – Mindig pontosan mutatja a dátumot.
 • Stopper – Felső pontossággal méri az eltelt időt.
 • Ébresztő – Mindig időben ébredhet a beállított riasztással.
 • Időzítő – Beállíthatja az idő korlátot különféle tevékenységekhez.
 • Világidő – Az óra könnyedén átvált más időzónák között.

Megvédi és inspirálja Önt

A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER nem csak a praktikus funkciók és a rendkívüli tartósság miatt lenyűgöző, hanem az inspirációt is jelenti azoknak, akik aktív életmódot élnek és mernek kitörni a megszokásokból.

Ez az óra egy valódi stílusszimbólum, amely megmutatja az egyéni stílus és az életenergia kombinációját. Ha többet szeretne megtudni erről az óráról, kattintson ide ahhoz, hogy meglátogassa a kiváló minőségű G-SHOCK órákról szóló cikket.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER – Gyakori kérdések

GA-B2100C-9AER – Gyakori kérdések

Mi az a CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER?

A GA-B2100C-9AER egy eredeti G-SHOCK G-CLASSIC óra a CASIO vállalattól. Ez egy strapabíró, funkcionális és stílusos óra, amely a G-SHOCK sorozathoz tartozik.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a GA-B2100C-9AER?

A GA-B2100C-9AER számos funkciót és jellemzőt tartalmaz, mint például:

 • 20 BAR-es vízállóság
 • Szilikon óraszíj
 • LED háttérvilágítás
 • Hangjelzés
 • Kronográf funkció
 • Automatikus naptár
 • Időjárásfigyelő

Hol vásárolhatom meg a GA-B2100C-9AER órát?

A GA-B2100C-9AER órát a CASIO hivatalos weboldalán, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiskereskedelmi üzletekben vásárolhatod meg.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER egy eredeti G-SHOCK óra modell.
– A GA-B2100C-9AER modell különleges színeket és stílust kínál.
– Az óra strapabíró kivitelű, és ellenáll a külső hatásoknak.
– A G-CLASSIC GA-B2100C-9AER óra funkciókban gazdag, többek között időmérővel és stopperrel rendelkezik.
– Az óra könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik, amely megkönnyíti az idő leolvasását.
– A GA-B2100C-9AER modell mágneses rezgésszűrővel van felszerelve, ami minimalizálja a mágneses zavarokat.
– Az óra vízálló, így használható vízben és vízi sportok közben.
– A CASIO G-SHOCK G-CLASSIC ORIGINAL GA-B2100C-9AER egy stílusos és megbízható óra, amely kiváló választás lehet mindennapi használatra.

Férfi karóra