CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin Női karóra vélemények

CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin – újgenerációs okosóra, amely stílusos megjelenésével és lenyűgöző funkcióival magával ragadja a felhasználókat.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin egy ultravékony okosóra, amely kiváló teljesítményt nyújt. Kialakítása elegáns és stílusos, így a legkifinomultabb felhasználók számára is vonzó lehet. Az okosóra számos fejlett funkcióval rendelkezik, köztük pulzusmérés, lépésszámlálás és alvásfigyelés. Emellett kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, így könnyen összekapcsolható és szinkronizálható a telefonunkkal. A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin tehát minden bizonnyal az ideális kiegészítője lehet mindennapi életünknek, segítve az egészségünk és a produktivitásunk javítását.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CARNEO

Kollekció

Phoenix

Modell Phoenix HR+ GOLD Ultra thin
Szín

rózsaarany

Sport üzemmód 22
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 360×360 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 185 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 3-5
Rendeltetés

uniszex

Típus smart

CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa mesh típusú felcsatolás


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe rózsaarany
Forma kerek
Átmérő 41 mm
Vastagság 6,5 mm

Csomagolás

  • eredeti CARNEO csomagolás
  • hivatalos garancia

CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin

Funkciók

Napi riasztás, Kaloriméter, Lépésszámláló, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Figyelmeztetés a tétlenségre, Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra
Funkciók részletes leírása
Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra

Az óra rendszeres intervallumokban figyelmezteti a szervezet hidratálásának szükségére, biztosítva az edzés optimális feltételeit.

Csatolás típusa: mesh típusú felcsatolás

A mesh szíjaknál alkalmazott csatolás. Az elve az óraszíj egyik részének a másikba való felfogatásán, és biztosításán alapul.

➡️ EZT AKAROM !


CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin

Vezeték nélküli okosórák következő generációja

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin egy prémium minőségű okosóra, amely sok fejlett funkcióval és elegáns kialakítással rendelkezik. Ez a készülék a vezeték nélküli okosórák következő generációját képviseli, kifejezetten azoknak, akik szeretik követni az életük különböző szempontjait.

Kiemelkedő jellemzők

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin rendelkezik a legmodernebb technológiával, amelyek megkönnyítik mindennapi tevékenységeinket. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb jellemzőket:

  • Precision Pulse Technológia: Az okosóra pontosan és megbízhatóan méri a pulzusunkat, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük szívritmusunkat és optimalizáljuk edzéstervünket.
  • Lépésszámláló és Távolságmérő: Számlálja lépéseinket és méri a megtett távolságot a beépített szenzorok segítségével.
  • Alvásfigyelés: Ez az okosóra nyomon követi alvási szokásainkat, és különböző statisztikákat szolgáltat az alvás minőségéről és időtartamáról.
  • Értesítések és Üzenetek: Kapjunk értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről, naptári eseményekről és más alkalmazásokról közvetlenül a kézre óránkon.

Elegancia és felhasználóbarát kialakítás

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin nemcsak a funkcióit tekintve kiemelkedik, hanem elegáns kialakítása miatt is. A vékony és könnyű kivitel lehetővé teszi a kényelmes viselést mindennapi tevékenységeink során. A széleskörű értesítések lehetősége és az intuitív felhasználói felület révén egyszerűen navigálhatunk a különböző funkciók között.

Egyéb releváns bejegyzések

Az alábbiakban linkeltünk néhány releváns bejegyzést a vezeték nélküli okosórákkal kapcsolatban egy amerikai weboldalról:

Reméljük, hogy ez a bejegyzés hasznos információkkal szolgált a CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin okosórával kapcsolatban. A letisztult külsejű óráról és a fejlett funkcióiról mindenképpen érdemes megemlékezni.


karorak

➡️ EZT AKAROM !
CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin – GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések – CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin

Miért válasszam a CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin típust?

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin egy rendkívül vékony és kifinomult okostelefon, amelyet a kiváló minőség, a fejlett funkciók és a vonzó dizájn jellemz. Az Ultra Thin modellel a legújabb technológiát és igényes megjelenést kapod egyben.

Mennyire vékony a CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin?

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin mindössze X mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy az egyik legvékonyabb okostelefonok közé tartozik a piacon. Kényelmesen és könnyedén elfér a zsebedben vagy táskádban.

Milyen funkcionalitásokkal rendelkezik a CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin?

A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra Thin számos fejlett funkcióval rendelkezik, beleértve: gyors processzort, nagy felbontású kijelzőt, kiváló kamerát, megnövelt tárhelyet, hosszú akkumulátor élettartamot, és még sok más egyéb praktikus és hasznos funkciót.


karora

➡️ EZT AKAROM !

– A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin egy ultravékony okosóra model.
– Az óra egy csúcskategóriás HR+ monitorral rendelkezik, amely méri az alapvető fizikai állapotot és az aktivitást.
– Az okosóra kijelzője 1,3 hüvelykes HD érintőképernyő, amely részletes és éles képet biztosít.
– Az óra nagyon könnyű és kényelmes viselet, így nem korlátozza a mozgásokat.
– További funkciói között szerepel az alváskövetés, lépésszámlálás, pulzusmérés és üzenetértesítések fogadása.
– Az óra akár 10 napig is kibír egyetlen töltéssel, így nem kell gyakran tölteni.
– Rendelkezik IP68 vízálló minősítéssel, így bátran használható sporttevékenységek során is.
– Az óra Bluetooth technológiával csatlakozik okostelefonokhoz, így könnyedén szinkronizálható az adatok.
– A CARNEO Phoenix HR+ GOLD Ultra thin prémium megjelenésű, arany színben kapható.
– Ideális választás azoknak, akik szeretik követni az egészségüket és fontosnak tartják a stílusos megjelenést.

Női karóra