CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin férfi karóra vélemények

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin a legvékonyabb okosóra a piacon, 130 karakterben.

➡️ EZT AKAROM !

Kategória:

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra vékony okosórához egy rövid bevezetőt adok:

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra vékony okosóra az egyik legújabb és legfejlettebb készülék a CARNEO családban. Ez a stílusos és elegáns óra új szintre emeli a viselhető technológiát és a sportórák teljesítményét. Az ultravékony kialakításnak köszönhetően ez az okosóra könnyedén illeszkedik a használó csuklójára, anélkül hogy kellemetlenséget okozna. Az óra számos funkcióval és érzékelővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék az egészségüket és a fitnesz edzéseket. Továbbá, az okosóra Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a csatlakozást más eszközökhöz, például okostelefonokhoz, és így az alapvető értesítések megjelenítése is könnyen elvégezhető az óráról. Röviden, a CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra vékony okosóra egy kiváló választás mindazok számára, akik a legkorszerűbb technológiát és exkluzív kinézetet szeretnének egy eszközben ötvözni.

➡️ EZT AKAROM !

Alaptulajdonságok

Márka

CARNEO

Kollekció

Phoenix

Modell Phoenix HR+ BLACK Ultra thin
Szín

fekete

Sport üzemmód 22
Kompatibilitás IOS / Android
Képernyőfelbontás 360×360 px
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Akkumulátor kapacitás 185 mAh
Akkumulátor működési ideje – standard üzemmód (napok) 3-5
Rendeltetés

uniszex

Típus smart

CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin

Szíj

Anyag nemesacél
Csatolás típusa mesh típusú felcsatolás


A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk

Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Forma kerek
Átmérő 41 mm
Vastagság 6,5 mm

Csomagolás

  • eredeti CARNEO csomagolás
  • hivatalos garancia

CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin

Funkciók

Napi riasztás, Kaloriméter, Lépésszámláló, Vérnyomásmérés, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Figyelmeztetés a tétlenségre, Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra
Funkciók részletes leírása
Szíj anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Napi riasztás

A riasztás minden nap ismétlődik a megadott időben.

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Vérnyomásmérés

Az óra a beépített szenzor segítségével képes indikatívan mérni a vérnyomás értékeit. Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonhoz, a lemért adatok valós időben szinkronizálódnak az alkalmazással.

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra

Az óra rendszeres intervallumokban figyelmezteti a szervezet hidratálásának szükségére, biztosítva az edzés optimális feltételeit.

Csatolás típusa: mesh típusú felcsatolás

A mesh szíjaknál alkalmazott csatolás. Az elve az óraszíj egyik részének a másikba való felfogatásán, és biztosításán alapul.

➡️ EZT AKAROM !CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin Blogposzt

CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin

Miért válassza a CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin okostelefont?

Az okostelefonok világában egyre fontosabb szempont az esztétikus külső és a vékony kialakítás. A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin okostelefon ebben minden elvárásnak megfelel. De ne csak a külseje miatt vásárolja meg, hiszen a belső tulajdonságai is rendkívül vonzóak.

Megbízható tulajdonságok

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt a mindennapi használat során. A gyors processzor és a nagy mennyiségű memória lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen futtassa az összes népszerű alkalmazást és játékot.

Az ultravékony kialakításnak köszönhetően kényelmesen tarthatja a kezében és könnyen elfér a zsebében vagy táskájában is. Ezáltal mindig elérhető lesz Önnek, bárhol is járjon.

Kiemelkedő kamera

Az elsőrangú kamera a CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin okostelefon egyik legfontosabb vonzereje. A készüléken található 16 megapixeles hátsó kamera éles és részletgazdag képeket készít, míg a 8 megapixeles előlapi kamera tökéletes szelfik készítésére is alkalmas.

Fogja meg a pillanatot és örökítse meg a legfontosabb élményeit a CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin készülékkel, hogy mindig emlékezni tudjon a legkedvesebb pillanatokra is.

Link a kapcsolódó blogposzthoz

Az alábbi linken keresztül elérheti a CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin okostelefon egyéb előnyeit is, valamint használati tippeket és tanácsokat talál az amerikai TechGuru weboldalon:
CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin – Használati tippek és előnyök


karorak

➡️ EZT AKAROM !GYIK – CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra thin

Mit jelent az Ultra vékony kialakítás?

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra vékony modellünk rendkívül vékony és könnyű tokkal rendelkezik, ami kényelmes viseletet biztosít. Ennek köszönhetően alig érzed a karórádat a csuklódon.

Hogyan működik a CARNEO Phoenix HR+ BLACK?

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK egy smart karóra, amely számos funkcióval rendelkezik. Képes mérni a pulzusodat, lépésszámot számol, alvásfigyelést végez, és még sok más hasznos funkciót kínál. Az adatokat telefonodra is át tudja küldeni, így könnyen követheted a tevékenységeidet és az egészségedet.

Milyen színben érhető el a CARNEO Phoenix HR+ BLACK?

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK fekete színben érhető el, amely elegáns és modern megjelenést biztosít a karórádnak. Ez a stílusos kialakítás minden alkalomhoz megfelelővé teszi a viselését.

Hol tudom beszerezni a CARNEO Phoenix HR+ BLACK modellt?

A CARNEO Phoenix HR+ BLACK modellt a hivatalos CARNEO weboldalról, vagy az akkreditált viszonteladóinktól vásárolhatod meg. Kérjük, látogass el a weboldalunkra vagy keress fel egy viszonteladót a közeledben, hogy megtaláld a neked megfelelő CARNEO Phoenix HR+ BLACK karórát.

karora

➡️ EZT AKAROM !

– Nagyon vékony és könnyű CARNEO Phoenix HR+ BLACK Ultra Thin okostelefon
– Fekete színű és elegáns megjelenéssel rendelkezik
– Erős processzor és nagyobb memória a gyors és folyamatos működésért
– Jól használható kamera funkciók és tiszta felbontású képek és videók
– Kiváló akkumulátor élettartam, hosszabb használati idő
– Magas szintű adatbiztonság és innovatív funkciók
– Kitűnő ár-érték arány

Férfi karóra