Auna MVD-400 CP autórádió, 7″-es érintőkijelző, max. 4 x 45W, BT, Android auto, USB, 2 DIN, fekete – Autórádiók

Cikkszám: 10033156 Kategória: Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Auna MVD-400 CP autórádió, 7″-es érintőkijelző, max. 4 x 45W, BT, Android auto, USB, 2 DIN, fekete

Az auna MVD-400 CP multimédiás rádió nemcsak a rádióból, USB meghajtóból vagy okostelefonból jövő megfelelő zenével bővíti ki a vezetést, de teljes színben támogatja a videókat is! Az autórádió a modern média környezetet kompakt módon köti össze: az USB és mini SD slotok az elülső oldalán állnak a rendelkezésére, hogy hallgatni tudja a megszokott zenei gyűjteményeit adathordozókról. Minden más hangforrás – a CD-lejátszótól kezdve a laptopon keresztül egészen az okostelefonig és a tabletig – megfelelő csatlakozási pontot találnak a jack-AUX bemeneten keresztül, illetve vezeték nélkül streamelhet bluetooth-on keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa iPhone-ját vagy okostelefonját egy USB kábellel, és vezérelje a készüléket a médiavezérlő központ érintőképernyőjével! A hátsó kamera bemeneten keresztül probléma nélkül csatlakoztathat hátsó kamerát. A készülék természetesen klasszikus FM tunerrel is rendelkezik, amely az autórádió extra nagy, 7”-es TFT színes kijelzőn játszik. A kijelzőn nagyon élesen jeleníti meg a videófájlokat is, minden elérhető formátumban. Ugyanúgy kényelmesen működtetheti a kedvenc applikációit is, például a Spotify-t, a Messengert, az audible-t vagy az amazonmusicot az érintő funkcióval. A navigálás az iPhone vagy Android okostelefonok “Térképeivel” egyszerű a nagy, 7″-es képernyőn: az útvonalat az applikációban egy érintéssel megváltoztathatja – a világos és gyorsan reagáló, színes érintőkijelző lehetővé teszi a törlést és a húzást, akárcsak az okostelefonon. A handsfree funkció garantálja, hogy a hívások fogadása teljesen kényelmes és szabad legyen: mindent vezérelhet hanggal is a Google vagy Siri funkciókat és a MVD-400 CP készüléket használva. Max. 4 x 45 W teljesítményével az auna MVD-400 CP autórádió elég erősítő teljesítményt nyújt, amely a csatlakoztatott hangszóróknak gazdag hangot kínál. A megfelelő vonalkimenetekkel az autórádiót erősítőhöz és subwooferhez csatlakoztathatja. Ahhoz, hogy az autórádió tökéletesen passzoljon a műszerfal többi megvilágításához, a LED ColourControl funkciónak köszönhetően különböző színű fényeket választhat ki. A még nagyobb szórakozásért vezetés közben: auna MVD-400 CP autórádió.

Auna

Teljes termékleírás

Malone vagy Auna márkáink vezeték nélküli mikrofon szettjei nemcsak magabiztos, korlátok nélküli fellépést tesznek lehetővé, de interaktív együttműködést is a közönséggel. Ehhez a szetteket takarékos technológiával is felszerelték, amely biztosítja a több órán át tartó használatot, kellemetlen megszakítások nélkül. Válassza ki kedvencét az electronic-star széles választékából, még ma!