Mellnagyobbítás természetes módon

Tartalom

A mellplasztikai műtét nélkül természetesen is lehetséges, anélkül, hogy műtétre vagy más beavatkozásra legyen szükség. Másrészt azt is azért meg kell említeni, hogy a plasztikai sebészeti műtétek tartós azonnali eredményt hoznak a mellnagyobbításban. Viszont, ha nőként nem szeretne különféle kockázatokat vállalni műtétekkel, és természetes módon szeretné a mellét megnagyobbítani, akkor kipróbálhat alternatívákat is.

✅A mellnagyobbítás természetes módon

A leggyakoribbak a különféle természetes gyógymódok használata. Ebben az esetben a természetes mellnagyobbítás műanyag nélkül érhető el, úgy, hogy például megnövelik a hormonok szintjeit, különösen az ösztrogént vagy a növekedés hormonszintet növelik meg. Míg a növekedési hormon általában minden szövetet érint, az ösztrogén elsősorban a mellnagyobbításért felelős, és így támogatja az emlőmirigy aktivitását is. Számos étel tartalmaz ösztrogént, de már speciális tablettákban is megvásárolható.

Vannak úgynevezett mellnagyobbító tabletták is, amelyek természetes összetevőket és különféle növények kivonatait tartalmazzák, amelyek ösztrogénként szolgálnak.  Ez a klasszikus női hormon természetes pótlása, és ez a pótlás utána segíti az ösztrogén termelését a szervezetben. A szintemelkedésnek köszönhetően helyreállítható a mellnövekedés és a természetes mellnagyobbítás is. Ugyanakkor minden nőnek egyedi tapasztalatai lehetnek a hasonló termékekkel kapcsolatban, ezért először az a legjobb, ha online fórumokat és beszélgetéseket olvas, és a lehető legtöbbet megtud egy adott márkáról.

 • Ennek alternatívája az étrend beállítása úgy, hogy a nő több olyan ételt fogyaszt, amely nagyban támogatja az ösztrogén termelését vagy szabályozza a tesztoszteron termelését, ami gátolja a mell természetes megnagyobbodását.
 • Ebben az esetben különféle gyümölcsök és zöldségek az ajánlottak, valamint a len- és szezámmag, a tejtermékek és az olívaolaj is.
 • Zöldségekből és gyümölcsökből ajánlottak: sárgarépa, alma, meggy, uborka, papaya, paradicsom. Ezek természetes módon segíti a mellnagyobbítást.
 • A szója és a szójatermékek, és a tej szintén elősegítik a mell növekedését.

✅A legjobb mellnagyobbító porok – BreastExtra – a mellem 5 héttel a használata után nagyobbak

Mielőtt megvásároltam volna a BreastExtra+ nagyon kíváncsi voltam, és egyben szkeptikus is. Az egyik oldalról nem találtam nagyon sok jó véleményt erről a termékről, a másik oldalról viszont valami ilyesmit már nagyon régóta kiszerettem volna próbálni. Körülbelül pubertás korom óta foglalkozom a dekoltázsommal, jobban mondva a nem létező „dekoltázsommal”.
Régen ez nagyon zavart. Féltem nagy kivágású felsőket felvenni, nem jártam strandra se és nyáron is mindig kendőt hordtam a dekoltázsomnál vagy pedig magasnyakú felsőt, hogy eltakarjam azt, amim nincs.
Mindenféle félelmeim voltak ez miatt. Azt gondoltam, hogy senkinek sem tetszem.  Ez miatt gyakran túlságosan visszafogott és félénk voltam.
Ma már persze máshogy viselkedtem volna, de régen ez nagyon nagy visszalépés volt. Irigy voltam a barátnőimre, akiknek nagyobb volt és szívesebben beszélgettem azokkal, akiknek ugyanúgy kis mellük volt.
A kitömött melltartó volt a megmentőm. Képes volt bármivel kitömni. Emlékszem, egyszer rizzsel próbáltam meg, mivel semmi más nem volt kéznél.

Az osztálytársaim viccet csináltak belőlem. Tudták jól, hogy ez nálam fájó pont. És mindig, mikor mentünk az osztállyal uszodába, mindig kérdezték tőlem, hogy nem e viszek magammal egyből nedves ruhát is.  Nagyon kellemetlen volt.

És később sem ment át. Azokkal, akikkel kapcsolatban voltam is rejtegettem magamat, sokszor nem is tudták, hogy kisebb a mellem, vagyis inkább nem létező, hisz olyan kicsi.
Persze egyértelmű volt nekik, hogy nem vagyok semmilyen Dolly Buster, hiszen még a kitömött melltartó sem segített rajtam akkorát.
Ha lehetett, a felsőmet sem vettem le. Rettentően irigykedtem a barátnőimre, hogy nekik van ott valami.
Persze, egyből az embernek az jut eszébe: „Akkor menj és csináltasd meg plasztikával és nincs több gond.” Sajnos, ez nálam nem volt lehetőség.
Nemcsak, hogy ez eléggé drága, és pénzügyileg nekem ez nagyon megterhelő lett volna, de félek is és nem akartam műtétre szánni magam. Nem akartam kockáztatni, és így inkább megpróbáltam a kis melleimmel élni.
Még ma is évekkel később és gyerekek után, szinte nincs ott semmi. Igaz, hogy manapság nem foglalkozom evvel, de attól még természetesen, zavar még mindig.
Mint mindegyik nő, akinek nincs melle. Ezért is döntöttem amellett, hogy kipróbálom a BreastExtra+.

✅A SAJÁT TAPASZTALATAIM A BREASTEXTRA+-AL

Most vagyok a hatodik hétben a tabletta szedésében. Nem szerettem ugyanis előre rohanni és nem hagyni elég időt a tabletta jótékony hatásaira, és rendesen leakartam tesztelni ezt a terméket. És hogy mennyire volt hatásos?

<em><strong>Ezt a terméket legolcsóbban ITT vásárolhatják meg</strong></em> Ezt a terméket legolcsóbban ITT vásárolhatják meg

Azt mondanám, hogy nagyon lassú volt a számomra. Bár az ember mindennap a tükörbe néz és nem is veszi észre az apró változásokat.
Az elején készítettem egy fényképet. Majd utána öt héttel később újból készítettem egy fényképet, és ott már látszik az óriási különbség. A melleim ténylegesen megnőtek.
Még mindig természetesen kicsik. Soha nem lesznek olyan melleim, mint Pamela Andersonnak, de ahhoz képest, hogy milyen volt hat héttel ezelőtt, óriási a változás. A melleim keményebbek, feszesebbek és persze nagyobbak. A nullából végre lett egy egyes mellem.
Az első héten a melleimben volt egy kis bizsergés és feszülés. De nem volt kibírhatatlan. Evvel sajnos mindenkinek számítania kell.  4 héttel a használata után, új melltartót kellett vennem, úgyhogy minden megérte.  A párom is észrevette a változást, és meg is kérdezte, hogy nem vagyok-e véletlenül terhes, mivel nagyobbak a melleim. Megbíztam benne, így utána bevallottam, hogy nem, csak a BreastExtra+ kapszuláit szedem.
Én bevallom, sokkal jobban érzem most már magam. Sokkal jobban tetszem magamnak, állandóan figyelem magam a tükörben, sokkal nagyobb önbizalmam van, és már nem félek mélyebb dekoltázsú ruhákat felvenni. Örökre megmarad a trauma pubertás koromból, de szerencsére ma már jobban érzem magam. Ráadásul megspóroltam a pénzt, amit plasztikai műtétre szóltam volna el, amit magamat ismerve, úgysem úsztam volna meg komplikáció nélkül.

✅A BREASTEXTRA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

 • 76x-an alacsonyabb árat fizet, mint egy plasztikai műtétértLáthatóan megnövekedett mellek
 • Mindenféle egészségügyi komplikáció nélkül, ami felbukkanhat az operációnál
 • Fájdalommentes mellnövelés
 • Nincs semmilyen negatív mellékhatása
 • Egy tabletta átlagosan 39 centbe kerül, ami annyit tesz, hogy egy nap csak 2 eurót költ el a mellei megnövelésére
 • Nem kell félnie, hogy csak zsírt szed fel

 

 • Szükséges hosszútávon szedni
 • Kis bizsergés és feszülés a mellekben
 • A csomagban nem volt bizonylat a tranzakcióról

 

BreastExtra értékelése

Krisztina 34 éves

A legjobb barátnőmmel döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk azért, hogy nőiesebben érezzük magunkat. Ő kipróbálta a breastEXTRA-t utána pedig én is, és mind a ketten el voltunk ámulva a hatásától. A szoptatás és fogyás után katasztrofálisan néztek ki a melleim. Kicsi is volt, nem is volt feszes, úgyhogy nagyon gondolkoztam a plasztikai műtéten, de nem akartam, mert annyi pénzt és időt beleölni nem tudtam volna. 8 hét után az eredmény egyszerűen hihetetlen.

 

✅Mellnagyobbítás gyakorlatokkal

Ezenkívül a testmozgásnak köszönhetően természetes módon is ellehet érni a mell feszességét és megnagyobbodását. Ebben az esetben azonban az is igaz, hogy ez nem egy olyan csoda recept, ami csak úgy magától működne, de mégis támogatja a nőket, akiknek problémáik vannak a melleikkel. A testmozgás az alapja a mellrész erősítésének és feszességének, ami például a szoptatás után vagy többszörös szülés után elveszti a formáját.

A testmozgás során különbséget kell tenni a természetes mozgás és a célzott testmozgás között is. Általánosságban elmondható az, hogy a testnek jót tesz a futás vagy a rendszeres séta, de a mellen kifejezetten az úszás segíthet, amely erősíti a mellizmokat és segíti is a mellizmok kialakulását, amely a mell optikai megnagyobbodásához vezethet. Általánosságban a testmozgás az elhízás megelőzése miatt is fontos, amely a nők mellvesztését okozó egyik tényezője is egyben. Természetesen az öregedéssel is együtt jár az, hogy a mellek veszítenek feszességükből.

✅Elsősorban a mellnövekedésére és feszesítésére a legjobb gyakorlatok:

 1. Fekvőtámasz
 2. Falnál végzett fekvőtámasz
 3. Nyújtó vagy húzó gyakorlatok egykezes súlyzókkal
 4. Saját súllyal való gyakorlatok, a vállra vagy a mellkasra pad segítségével
 5. Test kitolással
 6. Test kitolással, úgy, hogy a tenyereik egymással szemben vannak

A testmozgás esetében azonban figyelembe kell venni, hogy ezek nem hoznak egyből eredményt, és mindenkinél máshogy jelenik meg az eredmény, mivel minden nő más. Általánosságban azonban a testmozgás az elhízás ellen is segít, és javítja az általános izomtömeget, így a mell területén végzett célzott testmozgás elősegíti a mellizmok megerősödését és jobb formálását is.

✅Próbáljon ki gyógynövényeket és vitaminokat

A gyógynövények és a vitaminok az utolsó természetes módszerek a mell növekedésének vagy feszesítésének elősegítésére. Persze mind ismerünk tanácsokat a nagymamáinktól, meg házi recepteket a különféle gyógynövénytípusokhoz, amelyek segíthetik a mell növekedését, de ebben az esetben is rengeteg olyan mítosz létezik, amelyek vagy nem használnak, vagy pedig nagyon sokáig tart mire kifejtik a hatásukat. Ezek lehetnek különböző növényekről. Viszont ezek a növények azért is jók mégis csak, mivel olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek támogatják az ösztrogén hormonszintjét a női testben.

A leggyakrabban használt növények és gyógynövények a mell természetes növelésére és erősítésére:

A leggyakrabban 4 növény a használt ezek közül a legjobban. A legkedveltebb mégis az édeskömény, amelyt évszázadok óta használnak szoptatás alatt is a tejtermelés miatt, valamint a mell növekedésének és feszesítésének támogatására, mivel ösztrogént tartalmaz, amely elősegíti a mell növekedését.

✅4 tipp a mell megnagyobbításához

1- Egyen ösztrogénban gazdag ételeket

Az ösztrogén kétségtelenül az egyik legfontosabb hormon mell növekedése szempontjából, leggyakrabban ezt szójatermékekben, gabonafélékben (lenmag, köles, árpa) és hüvelyesekben leljük. Az ösztrogén megtalálható az E-vitaminban gazdag halolajban is.

2 – Masszírozza a melleit

A mellmasszázsok nem csupán pihentető és élvezetes lehet. Nagyon hasznosak is tudnak lenni az egészsége miatt, valamit a mellnagyobbodás stimulálására is kifejezetten jó. A növekedés felgyorsítása érdekében ajánlott naponta legalább kétszer megmasszírozni a melleit.

3 – Végezzen mellnagyobbító gyakorlatokat

Bár nonszensznek tűnhet, a mell növekedését elősegíti a testmozgás is, és ez nagyon hasznos is egyben. A testmozgás elősegíti a test természetes ösztrogéntermelését és ezáltal az emlőmirigy természetes termelését is, amely befolyásolja a melle méretét.

4 – Használjon BreastExtra mellnagyobbító tablettákat

A BreastExtra étrend-kiegészítő egy teljesen természetes termék, amely összetételének köszönhetően elősegíti a női test emlőszövet-termelését, ami mellnövekedést eredményez. A termék részét képező növények ösztrogént tartalmaznak, amelyre a testnek szüksége van. A beszámolót a termékről itt olvashatja: Breastextra vélemények.

<em><strong>Ezt a terméket legolcsóbban ITT vásárolhatják meg</strong></em> Ezt a terméket legolcsóbban ITT vásárolhatják meg

✅Miért nem használnak a gélek és krémek a mellnagyobbításra?

A mellnagyobbító gélek és krémek nem működnek, csak puhítják a bőrt, de nincsenek hatással a mell méretére.

A krém hatása azonban észrevehető a helyes masszázs technika esetén, amely szintén része ezeknek a krémeknek az ajánlásában. Az eladók megígérik azt is, hogy akár 2 számmal nőhet a mérete, de azt nem veszik figyelembe, hogy a mell mérete elsősorban az emlőmirigy kialakulásától is függ.

Az emberek ezreket költenek a mellnagyobbító krémekre teljesen feleslegesen!

A krémek, gélek és egyéb szérumok 4000 forint és 10000 forint között mozognak, de mindegyik krémhez hozzárendelik az ajánlott masszázs technikát is. Amikor a nagyobbító krémet lecseréljük és csak a masszázst alkalmazzuk, akkor is ugyanazt a hatást kapjuk. Tízből öt nő követte a mellnagyobbító krémek pontos utasításait, öt másik nő pedig masszázzsal együtt alkalmazta a kedvenc krémét.

A tesztelés csak feszesítést mutatott, nagyobbodást nemigazán

15 nőt teszteltünk, itt 10ből 5 nő melle maradt változatlan, ők mellnagyobbító krémet használtak, csak nagyon enyhe mellfeszesítést tapasztaltak, a másik 5 nő nem mutatott semmiféle változást (ezeknek a nőknek orvoshoz és táplálkozási tanácsadókhoz kellett fordulniuk, ahol azt tanácsolták, hogy változtassanak az étkezi szokásaikon és olyan ételeket fogyasszanak, amelyek gazdagok az ösztrogénban).

5ből 4 nő, akik az eladók tanácsára a masszázs technikát is alkalmazták, azok enyhe mellfeszesedést tapasztaltak. A műtét nélküli megnagyobbodásra sok tippet, tanácsot és technikát találhatnak, de csak kevesen tudják, hogy ezeket hogyan is kell helyesen alkalmazni és kombinálni.

✅Az étrend feljavítása

Összefoglalva, beszéltünk arról, hogy szükséges mellnagyobbító étrend-kiegészítőket alkalmazni, fontos a rendszeres masszázs és a mellnagyobbító gyakorlatok alkalmazása is. Most viszont az étrendre szeretnénk koncentrálni. Sajnos az étrend egymagában nem biztosítja a mell növekedését, de segít a szervezetnek abban, hogy minőségi tápanyagokat kapjon a szervezete. És ha olyan ételeket fogyaszt, amelyek természetesen gazdagok ösztrogénban, akkor ez nagyban segítheti a mellnagyobbodást. Ösztrogén tartalmú ételek: Meg akartuk könnyíteni az Önök számára a keresést, ezért az alábbiakban felsoroljuk segítségül az ösztrogén tartalmú ételeket.

 • Szója
 • Köles
 • Árpa
 • Rozs
 • Zabpehely és zab
 • Búza
 • Lenmag
 • Tökmagok
 • Szezámmag
 • Lencse
 • Here (lóhere)

✅8 étel, amely tesztoszteront tartalmaz

Ez a 8 étel segít növelni a tesztoszteronszintet a rendszeres fogyasztásával, így természetesen módon támogatva az emlőmirigy termelését:

 1. Tojás. – Az egészséges telített zsírok és koleszterin forrása, ezek nagyon fontosak a tesztoszteron termeléséhez a szervezetben. A fehérje az egyik legjobb proteinforrás a szervezet számára. A sárgája A, D, és E vitaminokat juttat a szervezetbe.
 2. – Rostokban, magnéziumban és C-vitaminban gazdag. Olyan anyagokat tartalmaz, amely elősegíti az ösztrogén termelését.
 3. Avokádó. – A, B, C, D, E, K, ómega zsírsavak forrása
 4. Marhahús. – Magas a fehérjetartalma, ezenkívül cinket, magnéziumos és telített zsírokat tartalmaz.
 5. Fokhagyma – Ez csökkenti a koleszterinszintjét a szervezetben, és ezáltal hozzájárul a tesztoszteronszint növeléséhez.
 6. Spenót. – Ezt egy antiösztrogén ételnek tekintik. A spenót gazdag fontos vitaminokban és ásványi anyagokban, például magnéziumban és C-vitaminban, amelyen nagyban támogatják a tesztoszteron természetes előállítását.
 7. E-vitamint, kalciumot, magnéziumot és egészséges zsírokat tartalmaz. Az arginin aminosav megtalálható a mandulákban, amely támogatja a vérkeringést és segíti az erek ellazulását.
 8. Dió – Cinket tartalmaz és ez a legjobb természetes szelénforrás. Már napi két dió fedezi igazából az ajánlott szelénadagot.